عضو شوراي اسلامي شهر شيراز به آنچه بد رفتاری مالی باشهروندان عنوان ميكرد، انتقاد و اضافه كرد: بايد با اين پديده مقابله شود.
انتقاد عضو شورا از بدرفتاري مالي شهرداري
عضو شوراي اسلامي شهر شيراز به آنچه بد رفتاری مالی باشهروندان عنوان ميكرد، انتقاد و اضافه كرد: بايد با اين پديده مقابله شود. به گزارش خبرگزاري ايسنا منطقهي فارس، احمدرضا نقيبزاده عصر روز دوشنبه 15 ارديبهشت در نطق قبل از دستور جلسهي علني شوراي شيراز، گفت: امروز به نام روز شیراز نامگذاری شده است. به نام شهری که در گذر زمان به پشتوانه ارزشهای معنوی، فرهنگی و تاریخی خود شهرت جهانی پیدا کرده بازدید از آن به یک آرزو تبدیل شده است.
وي با بيان اينكه توصيف مقام معظم رهبری از شيراز زيباترين توصيفهاست و تمام ویژگیهای این شهر را به درستی نمایان کرده است، گفت: شهرداریها از ارگانهایی است که خدمت به مردم تنها هدف تاسیس آنها بوده و وجود تنوع و گستردگی خدماتی که شهرداریها بخصوص شهرداریهای بزرگ بايد به مردم ارائه دهند به گونه ای است که ساماندهی آنها نیازمند برنامه ریزی است.
وي ادامه داد: ایجاد سیستم یکپارچه شهرسازی از اقدام های اساسی است که در این راستا در جهت بهبود خدمات مورد تقاضای شهروندان در شهر شیراز انجام شده و امیدواریم با برون سپاری امور این اقدام، مراحل تکمیلی خود را طی كند.
اين عضو شوراي اسلامی شهر شيراز گفت: اما آنچه امروز شهرداری شیراز به آن دچار شده و بايد بطور جدی پیگیری و با آن مقابله شود پدیدهای است تحت عنوان بد رفتاری مالی که در حوزه مدیریت درآمد شهرداری شیراز شکل گرفته است، شفاف نبودن عملكرد، تفسیر قوانین و مصوبات شورا، بی توجهی به قوانین جهت اخذ پول بیشتر، اظهار نظرهای چند باره در خصوص عوارض از جمله مسائلی است که موجب گله مندی مکرر شهروندان است.
نقيبزاده گفت: شورای اسلامی شهر شیراز با هرگونه اضافه خواهی و اخذ وجه بدون ضابطه مخالف است و شهردار بايد با این پدیده مقابله كند.