امروز: سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

حجت الاسلام والمسلمین حدایق:مسؤولین، مردم را با الگوهایشان آشنا کنند

حجت الاسلام والمسلمین حدایق:مسؤولین، مردم را با الگوهایشان آشنا کنند
حجت الاسلام والمسلمین حدایق در هشتاد و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر الگوشناسی را چراغی روشن برای رفتن در راهی مستقیم دانست و گفت: هر مجموعه و نهادی که بخواهد موفق عمل کند باید سعی کند مردم و مخاطبان جامعه هدف خود را با الگوهایشان آشنا کنند
حجت الاسلام والمسلمین حدایق در صحن شورای شهر:
مجموعه مسکونی برای حضور علما در شیراز ساخته شود
مسؤولین، مردم را با الگوهایشان آشنا کنند

حجت الاسلام والمسلمین حدایق در هشتاد و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) است؛ از این رو وجود زائرسراها و سکونت گاه مناسب علما و روحانیون کشوری در این شهر از ضرورت هاست. به گزارش روابط عمومی شورا، معلم اخلاق شورا در این جلسه اظهار داشت: در مشهد و قم که اولین و دومین حرم های اهل بیت در کشور هستند چنین مجموعه هایی ساخته شده و با رایزنی های صورت گرفته  با قم و تخصیص اعتبار برای این موضوع، باید با همکاری شورا و شهرداری این مجتمع مسکونی در شیراز نیز احداث خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود الگوشناسی را چراغی روشن برای رفتن در راهی مستقیم دانست و گفت: هر مجموعه و نهادی که بخواهد موفق عمل کند باید سعی کند مردم و مخاطبان جامعه هدف خود را با الگوهایشان آشنا کنند چراکه با شناختن الگوها و تعریف وظایف در برابر خداوند، اولیای الهی و دیگر همنوعان، دیگر کسی به بیراهه کشیده نمی شود.
حجت الاسلام و المسلمین حدایق همچنین بر رعایت نظم در امور و وحدت و یکپارچگی در عمل تأکید کرد و گفت: خداوند در پرتو اطاعت انسان ها برای هر بخش از جامعه نظمی قرار داده است که باید به آن توجه شود.


۱۳۹۳/۱۲/۱۸ - ۰۹:۰۰:۰۰

دیدگاه های شما