امروز: یکشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

استاندار فارس: عمران و توسعه شهرها در گرو تقویت نهادهای اجتماعی همچون شوراست

استاندار فارس: عمران و توسعه شهرها در گرو  تقویت نهادهای  اجتماعی همچون  شوراست
استاندار فارس در اولین دیدار خود با اعضای شورای اسلامی شهر شیراز در سال 1395 ضمن اعلام رضایت از عملکرد شورا و شهرداری در 3 سال اخیر گفت: تقویت نهادهای اجتماعی بسترساز توسعه و رونق کشور است و از انجا که شوراها مصداق موفق ترین نهادهای اجتماعی هستند عمران و توسعه شهرها در گرو تقویت آنهاست.
استاندار فارس در دیدار نوروزی با اعضای شورای اسلامی شهر شیراز:
عمران و توسعه شهرها در گرو  تقویت نهادهای  اجتماعی همچون  شوراست

استاندار فارس در اولین دیدار خود با اعضای شورای اسلامی شهر شیراز در سال 1395 ضمن اعلام رضایت از عملکرد شورا و شهرداری در 3 سال اخیر گفت: تقویت نهادهای اجتماعی بسترساز توسعه و رونق کشور است و از انجا که شوراها مصداق موفق ترین نهادهای اجتماعی هستند عمران و توسعه شهرها در گرو تقویت آنهاست. به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، مهندس افشانی با بیان این مطلب که امروز شوراها به ویژه شورای شهر شیراز عملکرد موفقی در مدیریت مسایل شهری داشته اند اظهار داشت: تعامل موجود میان دو مجموعه شورا و شهرداری نقشی مؤثر در پیشبرد امور عمرانی و خدماتی شهر داشته است و در نتیجه همین همدلی و برنامه ریزی منسجم است که امروز شاهد تصویب و تحقق رقم 3 هزار  700 میلیارد تومانی بودجه شهرداری شیراز هستیم که نسبت به دیگر کلان شهرهای همسطح خود، چشمگیر و قابل تقدیر است. وی ضمن اشاره به مصوبات سفرهای اخیر وزیران کشور و بهداشت به شیراز که مهم ترین آنها اتصال خط قطار شهری صدرا به شیراز همچنین احداث دو بیمارستان در مناطق جنوبی و کم برخوردار شهر بوده است خاطرنشان ساخت: سبز کردن ارتفاعات پیرامونی شیراز و ایجاد آبشارهای مصنوعی در راستای افزایش فضاهای گردشگری، از ضرورت های این شهر است که علاوه بر کمک به وضعیت آب و هوا، می تواند زمینه ساز فعالیت های اقتصادی، ایجاد اشتغال و کسب درآمد نیز باشد. مهندس افشانی ضمن اشاره به حضور گردشگران نوروزی در شهر شیراز، گفت: طی چند سال اخیر، شیراز مقام اول کشور را در میزبانی هرچه شایسته تر از میهمانان نوروزی کسب کرده و این میسر نشده است جز با زحمات شبانه روزی مجموعه مدیریت شهری در شهرداری و شورا و البته همدلی و همراهی دیگر دستگاه ها و نهادهای متولی.
بر اساس این گزارش، رییس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این دیدار، خاطرنشان ساخت: بودجه مصوب شورای شهر شیراز برای شهرداری در سال های 94 و 95 سه برابر بودجه دولتی استان فارس است که این اقدام در شرایط فعلی تحریم ها و کمبودهای مالی، موجب امیدواری مردم و ایجاد آرامش نسبی در شهر و جامعه است. مهندس غلام مهدی حقدل ضمن اشاره به همدلی درونی شورا و شهرداری، تعامل و همکاری با دیگر دستگاه ها را ضرورتی غیر قابل اجتناب برای توسعه شهر دانست و گفت: اگر شیراز امروز به لحاظ عمرانی و فرهنگی در جایگاه مناسبی قرار دارد، دستاور همین انسجام درونی و همدلی کاری بین نهادهاست. وی با بیان این مطلب که استاندار به عنوان نماینده دولت در استان بازوی قدرتمندی برای حل معضلات گسترده است، گفت: اشتغال جوانان و توسعه گردشگری استان مهم ترین نیاز امروز شهر شیراز و استان فارس است که شورا و شهرداری آماده هرگونه همکاری در این زمینه می باشند. همچنین شهردار شیراز در این دیدار با بیان این مطلب که در سال جدید همه باید تأکید و تمرکز خود را بر بحث تولید و رشد اقتصادی بگذارند اظهار داشت: شهرداری آمادگی همکاری با تمامی نهادها را دارد تا شاهد رونق هرچه بیشتر تولید و اقتصاد باشیم. مهندس پاک فطرت خاطرنشان ساخت: احداث سد تنگ سرخ بنا به دلایل عدیده دچار نگاه های سیاسی و به دور از منطق مدیریت شهری شده است که باید به خروج این موضوع از چارچوب های سیاسی کمک کنیم و روند احداث آن را سامان بخشیم.


۱۳۹۵/۰۱/۱۰ - ۰۹:۰۰:۰۰

دیدگاه های شما