امروز: شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

استقرار 564 دوربین نظارت تصویری در سطح شهر شیراز

استقرار 564 دوربین نظارت تصویری در سطح شهر شیراز
مهندس سید احسان اصنافی نایب رییس کمیسیون حمل و نقل شورا با اشاره به استقرار 564 دوربین نظارت تصویری در سطح شهر گفت: هدایت غیرمستقیم و ساماندهی ترافیک بدون دخالت مستقیم پلیس و برخوردهای سلبی بسیار مؤثر است و ابزار مکانیزه کمک می‌کند که افراد به عادلانه بودن تخلفات ثبت‌شده باور پیدا کنند.
نایب‌رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر شیراز خبر داد
استقرار 564 دوربین نظارت تصویری در سطح شهر شیراز


خبرگزاری فارس- نایب‌رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز گفت: حدود 564 دوربین نظارت تصویری در سطح شهر شیراز استقرار یافته است. سید احسان اصنافی اظهار داشت: در سال 92 حدود 64 عدد دوربین نظارت تصویری در سطح شهر وجود داشت اما تا پایان سال گذشته در حدود 564 دوربین در سطح شهر استقرار یافت و شمار دوربین‌های ثبت تخلف از 12 عدد به 26 عدد رسید، ضمن این‌که دوربین کنترل عبور از چراغ‌قرمز نداشتیم که اکنون 13 تقاطع به این دوربین‌ها مجهز هستند. وی افزود: دوربین‌های پلاک‌خوان تخلفات نیز که خود به‌صورت خودکار پلاک‌ها را می‌خوانند درگذشته هشت عدد بود اما در حال حاضر به 38 عدد رسیده و انواع تخلف را ثبت می‌کنند.
اصنافی ادامه داد: در بلوار شهید چمران در ابتدای استقرار دوربین روزانه حدود 450 تلف ثبت و قبض جریمه صادر می‌شد و همین امر موجی ایجاد کرد که در هفته دوم تخلفات به زیر 300 مورد کاهش یافت و در نهایت، آمار به 100 تخلف رسید و نتیجه ملموس آن این است که مدت‌هاست خبری مبنی بر بروز تصادف در پیچ بلوار چمران شنیده نشده و تلفات ویژه‌ای گزارش نشده است.
وی اضافه کرد: هدایت غیرمستقیم و ساماندهی ترافیک بدون دخالت مستقیم پلیس و برخوردهای سلبی بسیار مؤثر است و به‌ واقع ابزار مکانیزه کمک می‌کند که افراد به عادلانه بودن تخلفات ثبت‌شده باور پیدا کنند، علاوه بر این اطلاع از معابر دارای مشکل، اطلاع‌رسانی کم‌ترافیک‌ترین یا کوتاه‌ترین مسیرها از طریق ابزار الکترونیک ثمرات بسیاری دارد که تمام این موارد پیگیری و وارد مراحل اجرا شده است. نایب‌رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: در حیطه حمل‌ونقل عمومی نصب سیستم‌های مکانیزه بر روی یک‌هزار دستگاه اتوبوس، امکان ثبت سرعت، مسیرهای تردد و امکان ثبت تعداد مسافران را فراهم آورده و از این نظر مدیریت هوشمند ناوگان، قابلیت این را دارد که در آینده نزدیک به‌صورت سیستماتیک پیک تردد مسافران و مسیرهای مورد ارجاع با فراوانی بیشتر را مشخص کرده و داده‌های ارزشمندی را در اختیار برنامه‌ریزان قرار دهد.
اصنافی ابراز داشت: با نصب این سیستم‌ها می‌توان بر اساس تراکم جمعیت، سکونتگاه‌ها، زمان تردد مردم، نوبت حرکت و فواصل زمان حرکت اتوبوس‌ها را به‌طور دقیق مشخص و از این طریق بهره‌وری سیستم را مضاعف کرد. وی متذکر شد: در حال حاضر در مکان برخی پروژه‌های مهم شهری نیز دوربین‌های کنترلی نصب‌شده و از طریق این دوربین‌ها نظارت بر پروژه و مدیریت هوشمند آن رقم خورد و در حوزه خدمات نیز جمع‌آوری پسماند به سامانه‌های کنترل هوشمند مجهز شده است.

۱۳۹۵/۰۳/۰۴ - ۰۹:۰۰:۰۰

دیدگاه های شما