امروز: یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

راهکار اساسی حل معضل ترافیک، هوشمندسازی معابر می باشد

راهکار اساسی حل معضل ترافیک، هوشمندسازی معابر می باشد
رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر گفت: دوربین های نظارتی نصب شده در بلوار رحمت هرگونه تخلف را پس از 30 ثانیه از طریق پیامک به اطلاع رانندگان می رساند و پس از یک دقیقه نوع و محل تخلف نیز به اطلاع راننده خودرو خواهد رسید.
رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا:
راهکار اساسی حل معضل ترافیک، هوشمندسازی معابر می باشد


اختصاصی- حسین حسن پور: رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز شیراز معتقد است با هوشمندسازی بلوار رحمت، کاهش تصادفات را شاهد خواهیم بود. احمدرضا نقیب زاده اظهر داشت: در هر کیلومتر از بلوار رحمت به طور میانگین 6 دوربین نظارتی و ثبت تخلف نصب شده که هرگونه تخلف را پس از 30 ثانیه از طریق پیامک به اطلاع رانندگان می رساند و پس از یک دقیقه نوع و محل تخلف نیز به اطلاع راننده خودرو خواهد رسید. وی با بیان اینکه بیشترین تعداد تصادفات وکشته شدگان ناشی از تصادف در شهر شیراز بعد از محورکمربندی متعلق به بلوار رحمت می باشد گفت: با کاهش سرعت و رعایت بیشتر قوانین راهنمایی و رانندگی همچنین رعایت عابرین پیاده در هنگام عبور از این بلوار شاهد کاهش آمار تصادفات و کشته شدگان عابرین پیاده خواهیم بود.
رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا پایان سال جاری اکثر معابر شهری را هوشمندسازی نماییم، افزود: حدود 150 دوربین نظارتی و ثبت تخلف در شهر شیراز نصب شده است که می تواند نقش بسزایی در کاهش تصادفات داشته باشد. نقیب زاده گفت: در بسیاری از موارد نیز مشاهده شده که عابرین پیاده در ایجاد ترافیک و تصادفات نقش پررنگی داشته اند بنابراین نیاز است فرهنگ سازی های لازم انجام شود.
وی هوشمندسازی معابر را یک راهکار اساسی برای مقابله با معضل ترافیک کلان شهرها دانست . مهندس نقیب زاده با بیان این مطلب که ترافیک، یکی از چالش های بزرگ پیش روی مدیریت شهری محسوب می شود اظهار داشت: ترافیک، سالانه هزینه های زیادی بر دوش مسؤولان و شهروندان قرار می دهد؛ از همین رو سامانه ترافیک و حمل و نقل هوشمند به عنوان یکی از راهکارهای اساسی حل این معضل مورد توجه قرار گرفته است. رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز اظهار داشت: سامانه حمل و نقل هوشمند شامل فناوری و وسایل روز مانند دوربین های دیجیتال، دستگاه های مقعیت یاب ماهواره ای و الگوریتم های هوشمند برای بهبود وضعیت ترافیک، افزایش ایمنی، کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگی هوا جایگزین روش سنتی و دستی گذاشته شده است.
نقیب زاده با بیان اینکه کارشناسان به منظور تحقق اهداف برنامه های سامانه های حمل و نقل هوشمند چند معیار شامل بهبود وضع ایمنی، زمان تأخیر، هزینه، ظرفیت مژثر و رضایت کاربر را در نظر می گیرند، گفت: بسیاری از مطالعات انجام شده حاکی از آثار مثبت سامانه های حمل و نقل هوشمند بر محیط زیست بوده و تأثیر سرعت متغیر خودرو را بر افزایش انتشار گازهای آلوده نشان می دهد که در صورت استفاده صحیح از IT  بسیاری از مشکلات حمل و نقل از قبیل خسارت های مادی و معنوی ناشی از سوانح و تصادفات، مشکلات نظارت و مدیریت در حمل و نقل، زمان های تلف شده در ترافیک و مصرف سوخت برطرف می شود.

۱۳۹۵/۰۷/۰۴ - ۰۹:۰۰:۰۰

دیدگاه های شما