امروز: یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

نگاهمان به مسایل شهری باید پیوست فرهنگی- اجتماعی داشته باشد

رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده حوزه علمیه قم در سومین نشست از سلسله نشست های علمی- تخصصی کمیته پژوهش شورای اسلامی شهر شیراز که با موضوع «بررسی شاخص های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی شهر شیراز» برگزار شد، گفت: در بعد فرهنگی باید با ایجاد ائتلاف یکپارچه بتوان آسیب های موجود را شناسایی و رفع کرد.
نشست علمی- تخصصی «شاخص های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی شهر شیراز»
در شورای شهر برگزار شد
نگاهمان به مسایل شهری باید پیوست فرهنگی- اجتماعی داشته باشد

سومین نشست از سلسله نشست های علمی- تخصصی کمیته پژوهش شورای اسلامی شهر شیراز با موضوع «بررسی شاخص های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی شهر شیراز» برگزار شد. در این نشست که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر زیبایی نژاد رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده حوزه علمیه قم، دکتر گراوند رییس مرکز رصد اجتماعی وزارت کشور، اساتید و چهره های علمی دانشگاه شیراز، مسؤولین دستگاه های متولی مسایل اجتماعی، فرهنگی و امنیت شهری مرتبط با موضوع از جمله استانداری، دادگستری، نیروی انتظامی، شهرداری و... برگزار شد، شاخص های جمعیتی- منطقه ای شهر شیراز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده حوزه علمیه قم با بیان این مطلب که دغدغه های امروز فرهنگی، اجتماعی را باید به شکل مسأله تعریف کنیم تا بتوانیم برای ان راه حل بیابیم اظهار داشت: در بعد فرهنگی خانواده و تمام نهادهای تربیتی باید تلاش خود را برای شکل گیری گفتمان درست فرهنگی بر مبنای آموزه های اسلامی- ایرانی به کار گیرند و اختلاف نظرهای سیاسی و غیر مرتبط را کنار بگذارند تا با ایجاد ائتلاف یکپارچه بتوان آسیب های موجود را شناسایی و رفع کرد. به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز حجت الاسلام و المسلمین زیبایی نژاد ضمن تأکید بر لزوم تعریف الگوهای مشارکتی جهت شناخت، مطالعه و رفع مسایل مبتلا به جامعه امروز خاطرنشان ساخت:  ایجاد حساسیت عمومی، دست یابی به میدان فهم مشترک، مشارکت با مردم و حاکم شدن سیستم نظارت مردمی گام های حرکت ائتلافی برای حل بحران های فرهنگی و اجتماعی خواهد بود. وی احیای نقش مساجد در محلات شهری را از ضرورت های نظام شهرسازی دانست و گفت: متولیان ساخت و توسعه شهری باید این مهم را با پیوست های مثبت فرهنگی و اجتماعی که به دنبال دارد در نظر بگیرند. رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده حوزه علمیه قم اعلام کرد: این مرکز استان فارس را به عنوان اولین استان کشور برای راه اندازی میز منطقه ای و نگاه ائتلافی به مسایل و مشکلات فرهنگی انتخاب کرده است.
بر اساس این گزارش، مدیر مرکز رصد اجتماعی وزارت کشور نیز با ارائه گزارش جامع شاخص های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی شهر شیراز به تفکیک مناطق، اظهار داشت: باتوجه به نرخ رشد جمعیت شهر شیراز که از سال 1335 تا کنون به 4درصد رسیده است، باید مطالعات جامعی در خصوص نحوه و میزان رسیدگی و توجه به مسایل مختلف هر یک از مناطق شهری انجام شود. دکتر گراوند افزود: شیراز به عنوان یکی از کلانشهرهای مورد علاقه مردم، طی سال های اخیر مقصد مهاجرت بسیاری از هموطنان از نقاط مختلف کشور بوده است که بر این اساس، پیش بینی می شود در آینده در معرض مسایل متعدد فرهنگی- اجتماعی قرار گیرد. از این رو ضروری است متولیان مدیریت شهری، مسایل شهر را بیش از آنکه از بعد سیما و منظر شهری نگاه کنند، به لحاظ ارتقای سطح کیفی زندگی انسانی مورد توجه قرار دهند.
در این نشست مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استاندار و معاون فرماندار نیز حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، این شورا سلسله نشست های علمی- تخصصی را پیرامون حوزه های مختلف شهری و با نگاه شهرسازی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی به منظور بررسی دقیق تر مسایل و هم اندیشی با اقشار فرهیخته شهری و کشوری به صورت ماهیانه برگزار می کند.

۱۳۹۵/۰۷/۱۰ - ۰۹:۰۰:۰۰

دیدگاه های شما