امروز: جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

شکست خوردگان سیاسی یا سالخوردگان طماع، مایل نیستند خوان نعمت شهرداری را به شایستگان واگذار کنند

شکست خوردگان سیاسی یا سالخوردگان طماع، مایل نیستند خوان نعمت شهرداری را به شایستگان واگذار کنند

رئیس کمیسیون تلفیق شورای شهر شیراز: جذب سرمایه و سرمایه گذار و تهاتر کردن دارایی هایی که بهره‌وری آن پائین است بهترین راه حل برای مشکلات اقتصادی امروز شهرداری شیراز است. 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای شهر شیراز، دکتر «قاسم مقیمی» رئیس کمیسیون تلفیق و هماهنگی  شورای شهر شیراز در نطق پیش از دستور خود در جلسه این هفته شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به مخالفت چندی قبل شورا درخصوص لایحه استقراض شهرداری شیراز به آسیب شناسی در این  خصوص پرداخت.

 رئیس کمیسیون تلفیق و هماهنگی شورای شهر شیراز گفت: ناگفته پیداست که هرگونه استقراض (وام یا فروش اوراق مشارکت) برای تأمین مالی، در این فضای نامناسب کسب و کار و رکود در شهر شیراز و آینده نامعلوم نرخ تورم و ارز و همچنین بدهی‌های انباشته شده شهرداری، شاید مسکنی مقطعی باشد اما کمکی به بهبود حال این بیمار در آینده نمی کند.

وی ادامه داد:  واجب است مدیران اقتصادی شهرداری خردانه تصمیم بگیرند تا اصل مدیریت هوشمندانه که اعضای شورای پنجم به آن معتقدند زیر سوال نرود.

رئیس کمیسیون تلفیق و هماهنگی شورا با تأکید بر لزوم آسیب شناسی مدیریت اقتصادی شهرداری شیراز و نقد منصفانه آن گفت: امروز افراد نفوذی خارج از مجموعه شهرداری به دنبال صید مروارید از دریای تب آلود شهرداری بوده و در پی پیچیدن نسخه هایی هستند که برایشان منفعت مالی و سیاسی در سال های آتی داشته باشد.

مقیمی معتقد است شکست خوردگان سیاسی یا سالخوردگان طماع، مایل نیستند خوان نعمت شهرداری را ترک کرده و آن را به صاحبان اصلی اش بسپارند تا شایسته سالاری حاکم گردیده و بهبودی بیمار سریعتر حاصل شود.

قاسم مقیمی خطاب به اعضای شورای شهر شیراز اظهار کرد:  نوسانات درآمد شهرداری تابع وضعیت نوسانات رونق و رکود اقتصادی کشور است و در این وضعیت کنونی اقتصاد کشور که به قفل شدگی نظام مند موسوم است، هر واکنش غیرمسئولانه جامعه را با مجموعه ای از بحران‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و زیست محیطی، دست به گریبان می کند.

وی افزود: در این راستا راه حل فوری در ساختار اقتصادی کنونی شهرداری مواردی چون  جذب سرمایه و سرمایه گذار، تهاتر کردن دارایی‌هایی که بهره وری آن پائین است و یافتن منابع درآمد پایدار و کدهای جدید درآمدی در شهرداری است.

دکتر مقیمی گفت: حیرت آور است وقتی می بینم فست فودها و باشگاه های ورزشی و آرایشگاه‌های زنانه این شهر از گردش مالی به مراتب بهتر و بیشتری نسبت به سیستم مدیریت شهری برخوردار هستند اما شهرداری مجبور به خام فروشی آینده اقتصادی خود شده است.

رییس کمیسیون تلفیق و هماهنگی  شورای شهر از شهردار، معاونان و مدیران ارشد مالی و اقتصادی شهرداری شیراز خواست هوشیارانه عمل نموده و ضمن ایجاد شفافیت مالی و مهندسی اقتصادی نسبت به تعهدات و دیون بازمانده از گذشته، در دام پوشالی این افراد گرفتار نشوند و مواظب باشند که هر طرح تأمین مالی که از جانب این افراد مطرح می شود، موجب کسری بودجه بیشتر شهرداری نگردد.

وی افزود: به عنوان رئیس کمیسیون تلفیق و هماهنگی دستگاه ها و نائب رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز متذکر می شود که کنترل هزینه مهمتر از درآمد در شرایط مالی کنونی شهرداری است و آنچه نیاز امروز اقتصاد شهرداری است، نه طرح های جهادی، نه افزودن بر قد و قواره برنامه های عمرانی و نه گستراندن هرچه بیشتر چتر حمایت شهرداری از سمن ها و سایرین است و شهرداری متعلق به همه شهروندان و شهرنشینان است نه شرکای سیاسی و اقتصادی.

۱۳۹۶/۰۹/۲۸ - ۱۳:۲۶:۲۲

دیدگاه های شما