امروز: جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

دکتر دودمان: بافت تاریخی شیراز احیا نمی شود مگر به دست مردمی که در آن خاطره دارند

برگزاری دومین نشست کارگروه رفع موانع سرمایه گذاری در بافت تاریخی فرهنگی شیراز

دومین نشست کارگروه رفع موانع سرمایه گذاری در بافت تاریخی فرهنگی شیراز به دعوت کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر شیراز و با حضور مدیران  و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای شهر شیراز، «لیلا دودمان» رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر شیراز در دومین نشست کارگروه رفع موانع سرمایه گذاری در بافت تاریخی فرهنگی شیراز با تاکید بر همنوایی دستگاه‌های متولی برای احیا این بافت گفت:  حضور سرمایه‌گذاران در بافت فرهنگی و تاریخی ضرورت جدی برای خروج این منطقه از مشکلات فعلی است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز احیای بافت تاریخی فرهگی را مطالبه عمومی شهروندان برشمرد و گفت: شکل‌‌گیری منابع درآمدی پایدار از جمله راه حل‌های کارآمدی است که می‌توان بافت تاریخی و فرهنگی را از شرایط نابسامان فعلی خارج کند.

وی ادامه داد: ایجاد منابع مالی پایدار نیازمند ارائه بهتر خدماتی مثل تامین برق و گاز و امنیت از سوی دستگاه‌های اجرایی است که به دلیل فرسودگی بافت و احتمال بروز حادثه و عدم راه دسترسی مناسب برای دستگاه‌های امدادی، بسیاری از این خدمات مختل شده است.

وی خاطرنشان کرد: راه دسترسی به بافت تاریخی و فرهنگی به دلیل همان ساختار فرسوده نیازمند توجه جدی است تا هم سرمایه گذار و ساکنین سابق را جذب کند و هم دستگاههای خدمات رسان را ترغیب کند که به شهروندان ساکن در بافت تاریخی فرهنگی خدمت ارائه کنند.

دکتر دودمان بازگرداندن ساکنین سابق به بافت تاریخی و فرهنگی را از دیگر راهکارهای احیا این منطقه برشمرد و افزود: بافت تاریخی احیا نخواهد شد مگر به دست مردمی که در کوچه پس کوچه های آن خاطره دارند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر تعیین یک بازه زمانی از سوی سازمان‌های مرتبط برای ارایه خدمات خاطر نشان کرد: تعیین یک زمان مشخص یک ماهه  کمک می‌کند برای فهم اینکه آیا مشکل حل شده است یا نه؟

«هادی شهدوست شیرازی»  شهردار منطقه تاریخی فرهنگی شیراز با اشاره به وضعیت نابسامان بافت تاریخی، دو محله «سنگ سیاه» و محله «سید ذوالفقار» را برای آغاز به کار ارائه خدمات پیشنهاد کرد.

 در این نشست مسئولان دستگاههای اجرایی خدمات رسان هر کدام به بیان دیدگاه‌ها و محدودیت‌های خود در ارتباط با مداخله در بافت تاریخی پرداختند که از مهمترین آنها می‌توان به فقدان  طرح جامع و چشم انداز مشخص برای طراحی شبکه‌های گاز رسانی و برق رسانی با توجه به طرح‌های آینده اشاره کرد.

در ادامه کارشناسان اداره آب و فاضلاب شهر شیراز به محدودیت‌ها در نوسازی شبکه فاضلاب اشاره کرده و همچنین ناکامی‌های طرح های پیشین را در ارتباط با وضعیت کالبدی و فیزیکی بافت تاریخی مورد بررسی قرار دادند.

۱۳۹۶/۰۹/۲۹ - ۱۳:۲۶:۴۴

دیدگاه های شما