جمعی از مدیران و محققان و پژوهشگران شرکت های دانش بنیان با هیأت رئیسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، دکتر «علی ناصری» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در سخنانی گفت: هنوز عده ای متوجه پتانسیل علمی و عملی شرکت های دانش بنیان نشدهاند.
وی ادامه داد: عده ای تلاش میکنند صدای شرکت های دانش بنیان را یا نشنوند و یا صدای این شرکت ها به جایی نرسد.
ناصری در ادامه به وضعیت سازمان های خدمات رسان شهرداری شیراز اشاره کرد و افزود: روزانه 1200 تن زباله در شیراز جمع آوری و دفن میشود.
وی ادامه داد: در برخی خیابانهای شیراز مثل خیابان زند روزانه تا 6 بار زباله جمع آوری میشود.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز وضعیت سیما منظر در این شهر را نامناسب ارزیابی کرد و گفت: شیراز احتیاج به افراد خوش فکر با نگرش های فرهنگی متناسب با فرهنگ و تاریخ این شهر دارد.
سخنگوی شورای شهر شیراز یادآور شد: شیراز برای جذب گردشگر نیازمند تعریف رویدادهای فرهنگی خاص است.
وی با بیان اینکه المان های موجود در خور شأن شیراز نیست، افزود: باید بتوانیم المانهای غولپیکر متناسب با تاریخ و فرهنگ شیراز طراحی و در نقاط مختلف نصب کنیم.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز ابراز کرد: در دوران گذشته با تغییرات کاربری و از بین بردن باغات فقط 800 هکتار از مجموع 3 هزار هکتار باغات شیراز باقی مانده است.
وی با بیان اینکه ریههای شیراز از بین رفته است، ابراز کرد: هوای خوب شیراز متوجه عملکرد مسئولان شهری و دولتی نیست بلکه ناشی از وجود فضای سبز با سابقه، فقدان وجود کارخانجات صنعتی و شرایط اقلیمی شیراز است.
ناصری ادامه داد: آمار سرانه 23 متر مربع فضای سبز در شیراز واقعی نیست و به نظر میرسد از نوع آمارهای پدیده هزاره سوم باشد.
وی افزود: اینکه درختان حیاط خانه مردم را بشماریم و آمار سرانه فضای سبز بدهیم، معنایش توسعه فضای سبز نیست.
در این نشست جمعی از پژوهشگران و محققان شرکت های دانش بنیان پارک علمی و تحقیقاتی استان فارس به معرفی توانمندیهای خود در حوزه زیست محیطی پرداختند.