امروز: جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

بازارچه‌های دائمی صنایع دستی در شیراز دائر می‌شود

بازارچه‌های دائمی صنایع دستی در شیراز دائر می‌شود

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شورای پنجم حمایت از صنایع‌دستی بومی شیراز را در اولویت کاری خود قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای شهر شیراز، «سولماز دهقان» با اشاره به عرضه کالاهای نامرغوب خارجی به‌عنوان صنایع‌دستی فارس در بازار ادامه داد: قصد داریم در مکان‌های پر تردد شهر که گردشگران نیز در آن رفت و آمد دارند، بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی با اصالت و بومی راه‌اندازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: لازم است با هیأت‌امنای بازار وکیل، نشستی داشته باشیم تا در مورد فروش کالاهای بی‌کیفیت خارجی به‌عنوان صنایع‌دستی بومی شیراز به یک راه حل کارآمد برسیم.

دهقان با بیان اینکه جای موزه فرش را در شیراز خالی است، ادامه داد: در ساختمان اتحادیه بافندگان فرش دست بافت شیراز، فرش‌های فاخری نگهداری می‌شوند که باید در موزه فرش قرار بگیرند.

۱۳۹۶/۱۰/۱۰ - ۱۳:۳۵:۳۶

دیدگاه های شما