رییس کمیسیون گردشگری و زیارت شورای شهرشیراز از عملیات مرمت و آماده سازی نمای دروازه قرآن بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، «سولمازدهقانی» به همراه رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری در بازدید از دروازه قرآن گفت: مراحل تزریق پی، مقاومسازی و نماسازی این بنا اجرایی شده است.
دهقانی گفت: با توجه به اینکه دروازه قرآن، نخستین اثر تاریخی در ورودی شهر است که گردشگران با آن روبرو می شوند، زیبا سازی بنا و اطراف آن، از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی از پیگیریهای مکرر این کمیسیون مبنی برتسریع در اجرای عملیات مرمت بنای دروازه قرآن یاد کرد و گفت: نمای پایانی بنا تا شب عید آماده می شود.
دکتر «جهانبخش میرزاوند» رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری در این بازدید گفت: اولویت فعالیت ما مرمت بنای بیرونی دروازه قرآن، براساس طرح مصوب اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
وی با اشاره به مرمت داخل بنا با نظارت و هماهنگی اداره کل میراث در سال جدید گفت: تلاش ما براین است که نمای بیرونی بنا را تا قبل ازحلول سال جدید به پایان برسانیم و کاشیکاریها و مرمت داخل بنا با فراغ بال انجام شود.
دکتر میرزاوند گفت: هدف اصلی، انجام کار با کیفیت است و تلاش داریم کیفیت کار را فدای سرعت عمل نکنیم و امید داریم مهمانان نوروزی با المان مرمت شده عکس یادگاری بگیرند.
وی از اجرای طرح جامع نورپردازی مجموعه تاریخی، گردشگری خواجوی کرمانی، ورودی دروازه قرآن و ارتفاعات اطراف بنا در سال آینده خبرداد وگفت: هم اکنون تقویت سیستم نورپردازی این بنا به صورت موقت، به منظور افزایش دید در شب برای مسافران اجرایی می شود.
دکتر میرزاوند افزود: به منظور جلوگیری از ایجاد ناهنجاریهای بصری برای گردشگران در المان و اماکن تفریحی و گردشگری، طرح ساماندهی دستفروشان اجرایی می شود.
وی افزود: با توجه به استقرارغرفههای شناسنامه دار و دارای مجوز قانونی در این مکان، با هماهنگی معاونت اجرایی منطقه 3 شهرداری از حضور دستفروشان جلوگیری می شود.