امروز: دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

تنوری: استفاده از سیستم حمل و نقل امن و راحت از حقوق اولیه شهروندان است

تنوری: استفاده از سیستم حمل و نقل امن و راحت از حقوق اولیه شهروندان است

رئیس کمیسیون حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: استفاده از سیستم حمل و نقل امن و راحت از حقوق اولیه شهروندان است.

به گزارش روابط عمومی ‌و امور بین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، «احمد تنوری» حمل‌و‌نقل را یکی از شاخصه‌های توسعه همه جانبه عنوان کرد و گفت: اگر به دنبال آن هستیم تا شیراز را به عنوان یک جهانشهر معرفی کنیم باید زیر ساخت های آن را نیز فراهم سازیم.
وی با اشاره به اینکه در کلان شهرهای دنیا توجه به توسعه حمل و نقل عمومی یکی از اولویت‌های مدیران شهری است افزود: به نظر می‌رسد ما هنوز نتوانسته‌ایم برای استفاده شهروندان از ناوگان حمل و نقل عمومی جاذبه‌های لازم را ایجاد کنیم.

تنوری خط یک قطارشهری شیراز را یک فرصت مناسب برای استفاده راحت و امن شهروندان عنوان کرد و گفت: اینکه تعداد کمی از شهروندان از این وسیله حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند جای بحث و کار کارشناسی دارد.
نماینده مردم شهر شیراز در شورای اسلامی این شهر ساماندهی حمل و نقل درون شهری و برنامه
ریزی جهت داشتن سفری امن و راحت برای شهروندان را از موارد مورد توجه کمیسیون حقوق شهروندی دانست و افزود: یک شهروند حق دارد تا با خیالی آسوده و راحت سفر درون شهری امنی داشته باشد.
تنوری با اشاره پیشرفت تکنولوژی و اقبال عمومی مردم به استفاده از دانش روز در صنعت حمل و نقل، به تجربه راه اندازی تاکسی بی سیم در برخی کلان شهرهای کشور اشاره کرد وگفت: تجربه این اقدام با متولی‌گری شهرداری در اکثر شهرها از جمله شیراز نشان می‌دهد که شهرداری باید صرفا نقش نظارتی بر این مقوله داشته باشد.
رئیس کمیسیون حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر شیراز در عین حال در نظر گرفتن وضعیت معیشتی رانندگان تاکسی و آژانس‌های تاکسی تلفنی را یکی از دغدغه‌های این کمیسیون برشمرد و افزود: اعتقاد ما بر این است که در توسعه سیستم حمل و نقل عمومی و استفاده از تکنولوژی روز در این سیستم، در نظر گرفتن وضعیت معیشتی این قشر از جامعه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
تنوری خواستار برنامه ریزی شهرداری شیراز برای حل این موضوع قبل از پیچیده تر شدن آن شد.

۱۳۹۷/۰۱/۱۵ - ۰۹:۴۹:۰۰

دیدگاه های شما