امروز: یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

دکتر علی ناصری: شهرداری به زیباسازی ورودی شرق شیراز و رفع بوی بد فاضلاب این منطقه توجه ویژه کند

دکتر علی ناصری: شهرداری به زیباسازی ورودی شرق شیراز و رفع بوی بد فاضلاب این منطقه توجه ویژه کند

اعضای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر از شهرداری منطقه ۲ بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر شیراز، دکتر «علی ناصری» در بازدید از شهرداری منطقه ۲ شیراز گفت: با توجه به اینکه مهم‌ترین مسیر ورود هوایی شیراز مرتبط به منطقه ۲ شهرداری است انتظار میرود نه تنها در ایام نزدیک عید بلکه در تمام فصول سال در این زمینه نگاه ویژه شود.
وی افزود: در محدوده فرودگاه، با بوی بد فاضلاب شهری مواجه هستیم که در شان شهر شیراز نیست و امید است در آینده‌ی نزدیک این مشکل رفع شود.
به گفته دکتر ناصری، فاضلاب شهری تا انتهای پلیس راه گسیل شده و آن قسمت را نیز آلوده کرده است و باید این محدوده نیز بهینه شود.
وی با اشاره به حضور ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده در منطقه ۲ گفت: در شهر شیراز بیش از یک هزار و ۸۰۰ هکتار بافت فرسوده وجود دارد که نیاز به مرمت و احیا دارد و باید بافت‌های فرسوده را بهینه‌سازی، مقاوم‌سازی و نوسازی کرد.
وی از سازمان آتش نشانی، کمیسیون‌های شهرسازی، عمران،حمل و نقل و ترافیک و گردشگری شورا خواست به طور ویژه به این موضوع نگاه کنند و آن جایی که لازم است به سوی مدیریت واحد شهری بروند.

به گفته دکتر ناصری، حجم زیادی از مشاغل مزاحم در منطقه ۲ وجود دارند که علاوه بر آلودگی، سبب ایجاد آسیبهای اجتماعی شدند.
وی افزود: در این شرایط رونق کسب و کار با کاهش مواجه می‌شود و در پی آن رونق زمین سیر نزولی طی می‌کند.

وی افزود: در راستای ساماندهی بازار میوه و تره‌بار دروازه کازرون با تمهیدات مجموعه شهرداری شاهد این مهم باشیم.
وی خواستار ساماندهی و رسیدگی ویژه‌ی وضعیت بارفروشان شد.
دکتر ناصری گفت: ۵۲۶ بار فروش در این منطقه وجود دارد که دارای مدارک عالیه دانشگاهی هستند اما به دلایل مسائل زیست محیطی، کمبود آب و نبود شغل مناسب به این کار روی می‌آوردند.
وی افزود: به دلیل مشکل کمبود آب، برخی از کشاورزان نتوانستند به پیشه‌ی خود ادامه دهند و خیل عظیم مردم از شهرستان‌های اطراف شهر وارد شیراز شدند.
به گفته وی، تلاش می کنیم کسب و کار و سرمایه گذاری داخلی و خارجی به طور ویژه در بعد گردشگری و زیارت رونق پیدا کند و بتوانیم با استفاده از تجارب مشاوران متخصص مسائل را ریشه‌ای رفع کنیم.
دکتر ناصری گفت: در مناطقی از خیابان زند روزانه ۶ مرتبه زباله ها جمع‌آوری می‌شود که این عمل در هیچ جای دنیا وجود ندارد.
وی افزود: میانگین جمع‌آوری این طلای کثیف در شهر شیراز، روزانه ۱۲۰۰تن است، باید با فرهنگ‌سازی و تفکیک از مبدا با استفاده از امکانات به روز دنیا، از این طلای کثیف بهره‌برداری کنیم.
وی با اشاره به تجهیز سایت برمشور افزود: شیرابه‌هایی که وارد محیط زیست می‌شوند و سمی هستند باید در سایت برمشور به این مسئله نگاه ویژه شود تا همه بتوانیم از این کره زمین که متعلق به همه انسانهاست استفاده کنیم.
دکتر ناصری در ادامه گفت: آرامستان دارالسلام یکی از مهم‌ترین آرامستان‌های شیراز و جزء ۳ آرامستان تاریخ صدر اسلام یا به گفته مورخان قبل از اسلام است.
وی افزود: بخشی از تاریخ شیراز را می‌توان در این آرامستان جستجو کرد.
به گفته دکتر ناصری، با هماهنگی با کمیسیون‌ها و واحدهای مختلف شهرداری، باید به این سمت برویم که آرامستان‌ها را احیا کنیم و نباید تاریخ شیراز را از لحاظ ادبی، فرهنگی و گردشگری از بین ببریم.
وی افزود: مشاهیر زیادی در دل این آرامستان آرمیده اند و اتفاقاتی از قبیل شیوع بیماری و زلزله که آسیب‌های زیادی به شیراز وارد کرذند را می‌توان در دل این آرامستان دید.
وی از مجموعه شهرداری، خواست تا با ارائه لایحه ای کارشناسی شده به شورا اقدام به رفع مشکلات این مکان کند که در این راستا باید سازمان میراث فرهنگی همکاری لازم را داشته باشد و کمیسیون تلفیق شورا با برگزاری جلسات ویژه در راستای این مهم گام بردارند.

وی گفت: از پتانسیل‌های منطقه ۲شهرداری در جهت رونق کسب و‌کار و گردشگری بهره بگیریم و با کمک مجموعه شهرداری و شورا به ساماندهی مشاغل مزاحم بپردازیم.
«سیروس پاک‌فطرت» عضو شورای اسلامی شهر شیراز در این جلسه گفت: ساختمان اداری منطقه ۲ نمونه‌ای برای ادارات مناطق و سازمان‌های شهرداری است ما باید در شهرداری به سویی برویم که در شان مردم، پرسنل باشد و محیط و فضا را مناسب سازی کنیم  و پارکینگ را در مناطق ایجاد کنیم‌.
وی افزود: با توجه به گستردگی این منطقه و وجود محلات حاشیه نشین در این منطقه، پتانسیلهای مثبت و منفی وجود دارد.
پاک‌فطرت با اشاره به حضور موادفروشان در برخی مسیرهای منطقه ۲، از سربازان گمنام امام زمان و نیروی انتظامی خواست در  جمع‌آوری این افراد، به شهرداری کمک کنند.
وی با تاکید بر لزوم هماهنگی و مشارکت بیشتردستگاه‌های خدمت رسان در منطقه ۲ گفت: در بحث سد معبر، حوزه معاونت اجرایی می‌تواند با ارائه راهکارهایی اقدام به  ساماندهی این موضوع کند.
پاک فطرت افزود یکی از ورودی های اصلی شهر ورودی از مسیر فرودگاه شهید دستغیب که ورودی مهمانان داخلی و خارجی شهر است که باید در راستای مطلوب سازی این ورودی شورا و شهرداری منطقه نگاه ویژه‌ای داشته باشند.
وی افزود: عملیات انتقال پسماند به صورت مکانیزه از دو شب گذشته به مناطق واگذارشده است و از این پس سکوی ثابت برای انتقال زباله خصوصا در خیابان‌های ساحلی و پیرنیا وجود ندارد.
وی این واگذاری را از جمله اقدامات کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در راستای رفع مشکل و اعتراض مردم به وجود سکوی زباله در منطقه و دپوی پسماندها در آن مکان و انتقال زباله‌ها به سایت برمشور پس از گذشت چندین ساعت عنوان کرد.

۱۳۹۷/۰۲/۰۳ - ۰۹:۵۸:۰۱

دیدگاه های شما