امروز: سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با حضور در صداوسیمای استان فارس از نزدیک با فعالیت این مرکز آشنا شدند

اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با حضور در صداوسیمای استان فارس از نزدیک با فعالیت این مرکز آشنا شدند

اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با حضور در صداوسیمای استان فارس از نزدیک با فعالیت این مرکز آشنا شده و با حضور مدیران صداوسیمای فارس راه‌های همکاری دو جانبه را بررسی کردند.

 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، سیداحمدرضا دستغیب رییس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید که بیش از ۳ ساعت به طول انجامید، گفت: حفظ و بقای نظام جمهوری اسلامی که محصول خون شهدا و مشارکت جمعی مردم است، وظیفه همه ماست.
وی ادامه داد: اگر به نظام اسلامی آسیبی وارد شود، معلوم نیست که کشور دست گروه‌های افراطی منطقه مثل داعش و طالبان به نابودی کشیده نشود.
دستغیب استقرار نشاط و امیدواری در جامعه را ضرورت حفظ نظام اسلامی دانست و با اشاره به نقش رسانه‌ها در ایجاد امیدواری گفت: برای رسیدن به نشاط و امیدواری لازم است از همه گروه‌های سیاسی و اجتماعی فعال در نظام اسلامی بهره بگیریم و همه تفکراتی که نظام اسلامی را قبول دارند محترم بشماریم.
رییس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه۹۶ و پیروزی لیست امید ابراز کرد: انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا نشان داد که ممکن است مردم گروههای سیاسی دیگری غیر از چهره‌های همیشگی را انتخاب کنند و ظرفیت‌های جدیدی را برای مدیریت کشور برگزینند.
به اعتقاد دستغیب صداوسیما نقش مهی در بهره‌گیری از همه ظرفیتهای سیاسی و اجتماعی موجود کشور دارد.
وی ادامه داد: رای مردم به لیست امید وظیفه ما را برای خدمات رسانی دوچندان کرده است اما رسانه ها هم وظیفه دارند همسو با آرا و نظر مردم، به جامعه امید تزریق کنند.
عضو فراکسیون امید شورای شهر شیراز زنده نگهداشتن امید در جامعه را یک ضرورت مهم ارزیابی کرد و گفت: هرکس با هر کلامی ناامیدی را در جامعه ترویج‌ کند به کشور خیانت کرده است.
وی از صدا و سیما به‌عنوان گسترده ترین رسانه در جامعه یاد کرد و گفت : انتظار داریم صداوسیما علاوه بر انتقال خدمات انجام شده به مردم، مشکلات و مطالبات مردمی را هم به نحو مطلوبی به شورای شهر و شهرداری انتقال دهد.
وی با بیان اینکه انعکاس خدمات به مردم موجب ترویج امید در جامعه می‌شود، ادامه داد: شهرداری امروز هیچ درآمدی از محل اعتبارات دولتی ندارد بلکه باید به دنبال تأمین درآمد و منابع مالی لازم برای اداره شهر باشد بنابراین صداوسیما می‌تواند به عنوان مشاوری توانمند در جذب سرمایه‌گذاری و اعتبارات بخش خصوصی به شهرداری کمک کند.
دستغیب افزود از صداوسیما انتظارداریم در موضوعاتی مثل آسیب‌های اجتماعی، جذب سرمایه گذاری، سلامت جامعه، مبارزه با فساد و حقوق شهروندی یاری رسان شورای شهر شیراز باشد.
همچنین سهرابی مدیر کل صدا و سیما استان فارس در این نشست ضمن قدردانی از همراهی اعضای شورای شهر شیراز با رسانه‌ها گفت: صدا و سیما یکی از مراکز مهم فرهنگی است که برای بسط نشاط و امیدواری در بین مردم مردم تلاش می‌کند.
وی با بیان اینکه هیچ راهی برای ایجاد نشاط و امیدواری در بین مردم نداریم جز اینکه خدمات نظام را منتشر کنیم، ابراز کرد: کلان شهر شیراز متعلق به همه دنیاست و باید متناسب با جایگاه بین المللی آن در مسیر توسعه قرار گیرد.
وی همکاری صداوسیما با شورای پنجم شر شیراز را خوب ارزیابی کرد و افزود: از ظرفیت صدا و سیمای فارس آنطور که شایسته است، استفاده نشده است.
سهرابی خاطرنشان کرد: فرصت ها و ظرفیت‌های زیادی در صداوسیمای فارس وجود دارد که با برنامه ریزی و تعامل و همکاری می‌تواند تبلور پیدا کند.
وی با بیان اینکه به مدیریت واحد شهری اعتقاد کامل داریم، ابراز کرد: وظیفه داریم نمایندگان مردم در مدیریت شهری را کمک کنیم و معتقدیم موفقیت شورای شهر، موفقیت نظام…
مهندس «ابراهیم صبوری» نائب رییس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این دیدار گفت: نقش رسانه ها در بعد ملی و محلی برای ایجاد اعتماد عمومی و امنیت روانی بدون هیچ تردیدی، نقشی اساسی است.
وی با بیان اینکه صدا و سیما می‌تواند زمینه ساز اعتماد عمومی و امنیت روانی باشد، بر ضرورت لزوم همکاری و همدلی در همه جناح‌های کشور تأکید کرد و افزود: صدا و سیما به دلیل فراگیر بودن می‌تواند زمینه ساز اتحاد و همدلی در جامعه باشد و گروه‌های فعال در سپهر سیاسی کشور، حس اعتماد عمومی را از طریق صدا و سیما به مردم تزریق کنند.
صبوری به جایگاه رسانه‌های محلی در بین مردم اشاره کرد و گفت: لهجه مشترک و خاطرات مشترک عمومی در شبکه‌های محلی نمود بیشتری دارند و رجوع مردم را بیشتر می‌کند.
نائب رییس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه شبکه‌های محلی را باید تقویت کنیم تا اعتماد عمومی را به جامعه تزریق کنند، ادامه داد: شهر شیراز دارای پتانسیل زیادی است و باید به عنوان یک شهر جهانی شناخته شود و باید برای حفظ این برند تلاش کنیم و ظرفیت رسانه ملی در این زمینه را فعال نگه داریم.

دکتر «لیلا دودمان» رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: توسعه شهر و استان هدف مشترکی است که می‌تواند زمینه ساز همکاری مشترک را فراهم کند.
وی از رسانه به عنوان یکی از مکانیزم‌های جامعه پذیری یاد کرد و گفت: صدا و سیما می‌تواند به خوبی با زبان تصویر نمایشگاه بزرگی از توانمندی‌ها، خدمات، مطالبات مردمی و نیز آسیب‌های اجتماعی را ایجاد کند.
به اعتقاد دکتر دودمان صدا و سیما می‌تواند برای تقویت فرهنگ و استحکام بخشی فرهنگ جامعه با تولید محصولات هنری منشأ اثر باشد.
وی ادامه داد: صدا و سیما در بیان مشکلات جامعه از جمله بحران آب و آسیب‌های اجتماعی نقش بی رقیبی دارد.
رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر شیراز بر ضرورت توجه به فرهنگ فولکور تأکید کرد و گفت: اهمیت دادن به فرهنگ بومی و فولکور در استان فارس از ضرورت‌های جدی حفظ فرهنگ کشور است.
دکتر «قاسم مقیمی» عضو هیأت رییسه شورای اسلامی شهر شیراز نیز در سخنانی از صدا و سیما به عنوان یک معلم اجتماعی در زمینه تاریخ مدنیت یاد کرد و گفت: از منظر افکار عمومی خواسته در کشورهای در حال توسعه صدا و سیما مرجعی تصمیم ساز برای مردم است.
وی به رشد فضای مجازی در دنیا اشاره کرد و گفت: به رغم توسعه فضای مجازی اما همچنان صدا وسیما مورد استقبال جامعه قرار دارد و تلویزیون عضوی از هر خانواده است.
مقیمی با بیان اینکه می توان با زبان تصویر به تحلیل و آنالیز معضلات و مشکلات شهر پرداخت، بر لزوم بکارگیری متخصصان در روند توسعه شهر تأکید کرد و گفت: صدا و سیما باید در جذب سرمایه گذار برای رونق فضای داد و ستد و نیز تلطیف استرس‌های روانی ناشی از مشکلات اقتصادی  با شورای شهر همراه باشد و به توسعه بهداشت فکری و جسمی مردم کمک کند.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز خواستار توجه صدا و سیما به رویکردهای محله محور در ساخت تولیدات خود شد و گفت: صدا و سیما می‌تواند نخبگان خاموشی را که در دل محلات فعالیت می‌کنند به عنوان الگو به جامعه معرفی کند.
وی ادامه داد: صدا و سیما نقش مهمی در جهت معرفی شهر شیراز به عنوان یک برند جهانی دارد و می‌تواند شیراز را در منطقه و به خصوص کشورهای حوزه خلیج فارس به عنوان یک مرکز موفق درمانی ترویج کند.

«سیروس پاک فطرت» عضو شورای اسلامی شهر شیراز نیز در سخنانی با بیان اینکه صدا و سیما نقش بی بدیلی در ارائه خدمات شهری دارد، گفت: صدا و سیما می‌تواند چراغ راه مدیریت شهری و رابط مستقیم بین مردم و مدیریت شهری باشد.
وی با بیان اینکه در شورای پنجم به خوبی از ظرفیت صدا وسیمای فارس استفاده نکردیم، خواستار انعقاد تفاهم نامه بین شورای شهر شیراز و صدا و سیما شد و گفت: هنوز بخشی از مردم از فعالیت ها، کمیته‌های تخصصی و تصمیمات صحن علنی شورای شهر کمتر آگاهی دارند و باید با بهره گیری از رسانه‌ها اطلاع رسانی دقیقی صورت گیرد.
پاک فطرت ابراز کرد: نگاه مدیریت شهری و شهرداری به صدا و سیماباید فرهنگی باشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، دکتر «نواب قائدی» رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر شیراز نیز با تشریح وظائف صدا و سیما گفت: نقش صدا و سیما در فرهنگ سازی، ایجاد شور و نشاط و تقویت وحدت، مهم و غیرقابل انکار است.
وی با بیان اینکه بررسی نارسایی‌های اجتماعی و اقتصادی جز وظائف شوراهاست، گفت: وجود چشم های تیزبین خبرنگاران و برنامه سازان می تواند در انعکاس و ارزیابی مشکلات به شورا یاری رسان باشد.
قائدی با بیان اینکه ردپای صدا و سیما در آگاه سازی عمومی می‌تواند به شدت موثر واقع شود، خاطر نشان کرد: برای اصلاح رفتار ترافیکی جامعه به کمک صدا و سیما نیازمندیم.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بر تلاش صدا وسیما برای اصلاح فرهنگ مصرف به خصوص در حوزه انرژی تأکید کرد و گفت: با راه اندازی مرکز پژوهش‌های شورای شهر شیراز ارتباط با رسانه‌ها و مراکز دانشگاهی به صورت راهبردی دنبال خواهد شد.
وی با اشاره به تدوین چشم انداز شیراز 1420 خواستار همکاری صدا و سیما در تدوین این سند توسعه شهری شد.
دکتر «علی ناصری» رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز نیز گفت: شورای شهر به واقع تحقق انجام امور به دست مردم است و وظیفه دارد در جهت نظارت و راهبری، تصمیم گیری و تصمیم سازی برای شهر شیراز گام بردارد.
دکتر ناصری با اشاره به شعارهای انتخاباتی  لیست امید، بر ضرورت حفظ و ارتقاء سرمایه های انسانی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: سیاست‌گذاری و تدوین برنامه‌های جامع سلامت، جامع محیط زیست و برنامه جامع ارائه خدمات شهری  به شهروندان باید در دستور کار داشته باشیم.
عضو هیأت رییسه شورای اسلامی شهر شیراز رعایت قانون و اخلاق را از ضروریات حفظ سرمایه‌های اجتماعی برشمرد و گفت: میوه شیرین حفظ سرمایه‌های اجتماعی، اعتماد عمومی است.
وی با بیان اینکه بیش از هر زمان دیگری به حفظ اعتماد عمومی در جامعه نیاز داریم ابراز کرد: با حضور در بین مردم و دیدن مشکلات و مسائل و تلاش برای کمک به مردم و همچنین کمک گرفتن از مردم برای حل مشکلات می توان گام های موثری برای حفظ سرمایه های اجتماعی برداشت.
وی ادامه داد: برای چالش بیکاری، محیط زیست و تفوق بر چالش‌های اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق، خشم و خشونت و حاشیه نشینی باید تلاش کنیم و به کمک اصحاب رسانه و به خصوص صدا و سیما بیش از هر زمانی نیازمندیم.
براساس همین گزارش «سولماز دهقانی» رییس کمیسیون گردشگری شورای شهر شیراز نیز خدمات پزشکی را نقطه قوت گردشگری در شیراز دانست و گفت: کشورهای همسایه تلاش می‌کنند گوی رقابت را در حوزه گردشگری سلامت از شیراز بربایند.
وی به لزوم توجه بیشتر صدا و سیمای فارس به ساخت سریال‌های مفاخر فارس تأکید کرد و گفت: صدا و سیما می‌تواند در جذب گردشگر داخلی و خارجی نقش مهمی بازی کند.
دهقانی ابراز کرد: وقتی می‌گوییم شهر شیراز گردشگر پذیر است، فرهنگ شهروندی نیز باید متناسب با همین ظرفیت تعریف شود بنابراین صدا و سیما می‌تواند در جهت آموزش شهروندان موثر باشد و زمینه توسعه گردشگری در فارس را فراهم کند.

«نوذر امامی» رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر شیراز نیز با جمع بندی اظهارات اعضای شورای شهر گفت: صدا و سیما از امور حساس و طبقه بندی شده در هر کشوری است که می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای داشته باشد.
وی گفت: صدا و سیما و شورای شهر هر دو زبان مردم و حلقه واسطه بین مردم و حاکمیت هستند.
امامی به برخی چالش‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: بزرگترین سرمایه هر کشوری اعتماد اجتماعی است که برخی سیاست‌های غلط این اعتماد اجتماعی را مخدوش کرده است.
وی به ضرورت ترمیم وضعیت اعتماد اجتماعی در کشور تأکید کرد و گفت: شورای شهر، شورای شهرداری نیست بلکه شورای شهر و یا جایگاه مدیریت شهری است که با تقویت آن می توان انتظار داشت گام های موثری در توسعه کشور و شهر شیراز بردارد.

۱۳۹۷/۰۴/۲۱ - ۲۲:۲۰:۵۰

دیدگاه های شما