رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر شیراز گفت: اصلاح بافت مناطق روستایی ملحق شده به شیراز، هزینههای زیادی به شهرداری تحمیل میکند.
به گزارش روابط عمومی واموربین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، دکتر «نواب قائدی» گفت: با توجه به اینکه برخی از مناطق روستایی با گذشت زمان به منطقه هفت ملحق شدند، عدم نظارت بر ساخت و ساز و عدم رعایت اصول مهندسی سبب ایجاد بافت روستایی این منطقه شده و شهرداری باید هزینههایی در راستای تملک برخی محورها برای تعریض معابر و احداث پیاده روها پرداخت کند.
وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به حوزهی جدول کشی، لوله کشی، زیرسازی و آسفالت منطقه ۷ شهرداری شیراز، گفت: در راستای رفع نیازهای مردم منطقه با محوریت افزایش سرانه فضای سبز و بوستانها دربودجه۹۷ پیش بینیهای لازم صورت گرفته است.
قائدی همچنین از ساخت دو بوستان نصر و فاضل در این منطقه خبر داد.
وی با اشاره به پروژه بلوار مولوی به عنوان یکی از مهمترین پروژههای شهرداری گفت: با اجرای این پروژه، خودروها از طریق بلوارهای مولوی، نصر و رسول اعظم به سمت دروازه قران هدایت شوند که این امر در کاهش ترافیک و کاهش عبور و مرور در نقاط مرکزی شهر نقش بسزایی دارد.
قائدی گفت: با توجه اینکه منطقه ۷ جز مناطق کم برخوردار محسوب میشود، بهرهبرداری از این پروژه میتواند سبب رونق منطقه و ایجاد ارزش افزوده برای ملکهای اطراف این محدوده شود که کمک شایانی به ساکنان این حوزه خواهد بود.
وی افزود: بلوار مولوی به طول ۸ کیلومتر و عرض ۸۰ متر در ۴ فاز در حال اجراست که با تملک بخشهایی از این محور امیدواریم این پروژه با سرعت بیشتری اجرایی شود.
وی بااشاره به اجرای برخی از قسمت های این پروژه توسط سازمان عمران گفت: در بودجه ۹۷، این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است و مبلغ ۵۵میلیارد ریال برای اجرای آن پیش بینی شده و اگر این پروژه با تلاش سازمان عمران با سرعت بیشتری اجرا شود امکان تزریق اعتبار در اصلاح بودجه وجود دارد.
قائدی همچنین خواستار توجه ویژه کمیسیون گردشگری و زیارت شورا به احیای دو اثر تاریخی قصر ابونصر و برم دلک در این محدوده شد.
وی گفت: کمیسیون عمران، حمل و نقل وترافیک شورا، معاونت فنی و عمرانی و سازمان عمران شهرداری شیراز از هیچ کمکی در راستای رونق این منطقه و احیای این بخش گردشگری دریغ نمی کند.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: با بازدید از آثار تاریخی برم دلک، نقش برجسته هایی از احترام یک پادشاه به یک زن را شاهد بودیم که نشانگر احترام به بانوان در فرهنگ پیشینیان ماست.
وی با اشاره به حفظ و حراست اهالی محل از این آثار افزود: با احیای این محور و جلوگیری از تخریب این آثار نگاه شهروندان و گردشگران به این سمت متمرکز میشود که علاوه بر رونق این محدوده از نابودی این آثار تاریخی نیز جلوگیری می شود.
ریس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شورای اسلامی شهر شیراز نگاه ویژهای به پروژههای منطقه ۷ دارد زیرا مردم ساکن در این منطقه نیاز به کمک و خدمات بیشتری دارند.
قائدی خاطر نشان کرد: نبود مراکز تجاری بزرگ در منطقه ۷ سبب مراجعه شهروندان به نقاط مرکزی شهر و ایجاد ترافیک در این نقاط شده است که شهرداری با کمک بخش خصوصی باید در راستای ایجاد مراکز تجاری در محدودهی مناطق کم برخوردار گام بردارد تا مکانی برای خرید وهمچنین مکانی برای تفریح به صورت شهربازی برای شهروندان باشد.
وی از پیش بینی ایجاد مراکز تجاری در بودجه سال ۹۸ خبر داد و گفت: به منظور دسترسی آسان شهروندان، ساخت مراکز تجاری در خور شأن مردم این منطقه در دستور کار قرار میگیرد.
قائدی گفت: با توجه به کمبود نقدینگی، مجموعه شهرداری منطقه ۷، به جای استفاده از موزاییک در پیاده روها در برخی از محورها از بتن استفاده کرده است که باید به مسیر حرکت نابینایان در این مکان ها نیز توجه ویژه شود.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز از پروژه بلوار اتحاد به عنوان یکی دیگر از پروژههای این منطقه یاد کرد و گفت: با اجرای پروژههای بلوار اتحاد و مولوی و استقبال مردم به ساخت و ساز در این منطقه تغییرات خوبی در حوزه شهر سازی صورت می گیرد.
قائدی گفت: سعی ما بر این است در راستای عدالت اجتماعی و تزریق بیشتر نقدینگی و بودجه در این منطقه گام برداریم.