هفدهمین جلسه کمیسیون تلفیق و هماهنگی شورای اسلامی به بررسی مجدد پروژه ساختمان جدید شهرداری پرداخت.
به گزارش روابط عمومی واموربین المللی شورای اسلامی شهر شیراز، «سیداحمدرضا دستغیب» رییس کمیسیون تلفیق شورای شهر شیراز گفت: بر اساس تصمیم کمیسیون تلفیق مقرر شد شهرداری در مدت دو هفته با توجه به استقرار معاونتهای کم مراجعه در ساختمان جدید، گزارشی از تعداد پرسنل و خودروی موردنیاز، تعداد مراجعان به معاونتها، تعداد مورد نیاز پارکینگ و نحوهی تامین آن و راهکارهایی برای رفع مشکلات موجود به صورت مکتوب به شورا ارائه دهد.
رییس شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بررسی طرح احداث میدان دوم تره بار نیز در دستور کار کمیسیون قرار گرفت.
وی ادامه داد: مقرر شد این موضوع در کمیسیون برنامه، بودجه، امورحقوقی و املاک بررسی و نتیجه حاصله به کمیسیون تلفیق ارائه تا پس از بررسی کارشناسی برای تصویب به صحن شورا ارجاع شود.
دکتر «نواب قائدی» رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز نیز با اشاره به اینکه ساختمان شهرداری نماد شهر است افزود: با توجه به تمرکز و استقرار معاونتهای شهرداری در این ساختمان، این پروژه هیچ پیوست و مطالعهی ترافیکی ندارد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز، عدم رعایت اصول پدافند غیرعامل و تمهیدات ترافیکی را از جمله مشکلات این پروژه برشمرد و افزود: به دلیل فروش ساختمانهای شهرداری و با وجود این مشکلات، معاونتها چگونه میتوانند در این ساختمان مستقر شوند؟
مهندس «ابراهیم صبوری» نایب رییس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: مجموعهی پرسنلی که از معاونتها در این ساختمان متمرکز میشوند نیاز به بیش از ۳۰۰خودروی استیجاری به منظور حمل و نقل دارند.
وی افزود: در صورت تمرکز معاونتها در این ساختمان و جلوگیری از ترافیک در این محدوده باید مدیران شهرداری از خودروهای استیجاری استفاده نکنند و از خودروهای ون و اتوبوس برای رفت و امد استفاده کنند و تعداد محدودی خودرو برای ساختمان در نظر گرفته شود.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به انتقال ترافیک به بلوار سلمان فارسی با ساخت پروژه پل ولیعصر افزود: اگر پروژه ساختمان جدید شهرداری اجرایی شود مشکل ترافیک در این منطقه جدیتر میشود.
وی با تاکید بر مکان یابی نادرست این پروژه افزود: نامگذاری بلوار دولت از گذشته به دلیل استقرار ساختمانهای مدیریتی شهری و استانی در این بلوار بوده است و با مکان یابی در این محدوده میتوان ساختمان شهرداری را با کمترین مشکل در این محدوده احداث کرد.
«نوذر امامی» رییس کمیسیون معماری وشهرسازی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: در همه دنیا ساختمان شهرداری بهترین مکان برای نمایش هویت شهر است اما این ساختمان از لحاظ معماری و شهرسازی متناسب با شهرداری نیست.
«سیروس پاکفطرت» عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: امکان سنجی برای شهر شیراز میتوانست در گذشته بهتر از این باشد اما باید با توجه به وضعیت فعلی و فروش ساختمانهای شهرداری، در مورد این پروژه تصمیم گیری شود.
وی افزود: مدیریت قبل از پارکینگ سازمان اتوبوسرانی به عنوان موجودی شهرداری برای ساخت این پروژه استفاده کرد تا با تمرکز معاونتها، مشکل مردم برای مراجعه به معاونتهای مختلف شهرداری رفع شود.
بهره برداری مرحله به مرحله پروژه و اختصاص هرفاز پروژه به معاونتهایی با مراجعان کم و ایجاد پارکینگهای طبقاتی و مکانیزه در راستای رفع مشکلات ترافیکی از پیشنهادات سیروس پاکفطرت بود.
«سینا بنی زمانی» رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: این پروژه دارای مشکلاتی در زمینه شهرسازی و پارکینگ است و از طرفی شهرداری نیز با مشکل مواجه شده است.
وی افزود: جابجایی ساختمان شهرداری نیاز به اعتبارو ساخت ساختمان دیگر نیازمند زمان زیادی است باید به شهرداری مهلتی داده شود تا راهکارهایی به صورت جزیی و مکتوب به شورا ارائه دهد.
دکتر «علی ناصری» عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: باید به میزان رفت و امد مردم در حوزههای مختلف شهرداری، وضعیت ترافیکی هم اکنون حوزهها و هزینههای صرف شده برای ساخت ساختمان جدید شهرداری توجه کرد.
وی افزود: با ارائه پیشنهاداتی میتوان مشکل ترافیکی در این مکان را رفع کرد و نباید کار را نیمه تمام رها و دوباره در جای دیگر از صفر شروع کرد؛ باید از بحران فرصت بسازیم نه فرصتها را تبدیل به بحران کنیم.