امروز: جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

دکتر ناصری: احداث چند پارک و فضای سبز در محله احمد اباد در آینده نزدیک

دکتر ناصری: احداث چند پارک و فضای سبز در محله احمد اباد در آینده نزدیک

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: چند پارک و فضای سبز در سال ۹۸ در محله احمدآباد منطقه ۹ شهرداری شیراز احداث می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، دکتر «علی ناصری» ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در منطقه ۹ شهرداری شیراز از محله‌های احمدآباد و هویزه بازدید کرد و از نزدیک در جریان برخی مسائل و مشکلات این محله‌ها قرار گرفت.

دکتر ناصری در این دیدار که شهردار منطقه ۹ ، معاونین و یاوران شورا نیز حضور داشتند، ضمن بازدید از زمین چمن مصنوعی و امکانات بهداشتی شهرک هویزه تاکید کردند ورزش و سلامت مردم باید در اولویت قرار  گیرد.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز همچنین از چند مکان به منظور احداث پارک و فضای سبز محله‌ای بازدید کرد.

دکتر ناصری گفت: محله‌احمد آباد در تامین برخی از خدمات شهری نیازمند توجه بیشتر مدیران شهرداری است.

وی ادامه داد: چند نقطه برای احداث پارک و فضای سبز محله‌ای در احمدآباد مکان یابی شده که باید برای تامین اعتبار هرچه سریعتر در ردیف‌های بودجه ۹۸ قرار بگیرد.

وی با تقدیر از تلاش‌های شهردار منطقه ۹ بر ضرورت توجه بیشتر به سلامت و بهداشت محله تاکید کرد.

۱۳۹۷/۰۸/۳۰ - ۱۰:۳۳:۲۶

دیدگاه های شما