رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر شیراز گفت: دفاتر تسهیلگری از اهدافی که برایشان مشخص شده فاصله گرفته و بجای بازآفرینی و احیای بافت فرسوده شیراز کارشان بنگاه داری شده است.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، «نوذر امامی» در جمع خبرنگاران گفت: مردم بهخاطر حقی که از آنها ضایع شده میتوانند به تعزیرات شکایت کنند.
عضو شورای شهر شیراز اظهار داشت: شکایات زیادی از این دفاتر به ما رسیده و شورای شهر نیز براساس انتظارات و مطالبات مردم کار کارشناسی دقیقی در مدت حدودی پنج ماهه بر روی تعدیل حق الزحمه و شکستن انحصار در دفاتر تسهیلگری انجام داده است.
امامی با بیان اینکه قرارداد دفاتر تسهیلگری تمام شده است، ادامه داد: به شهرداری هم گفتهایم موعد قرارداد آنها را تمدید نکند و قرارداد جدید نیز منعقد نشود.
وی با اشاره به ارائه طرح یک فوریتی تقاضای انحلال این دفاتر در شورای شهر شیراز ابراز کرد: دفاتر ماده 33 حدودا یک، چهل و چهارمِ دفاتر تسهیلگری حق الزحمه از مردم می گیرند.
به گفته رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر شیراز از 64 پهنه موجود بافت فرسوده، دفاتر تسهیلگری 14 پهنه که بهترین جای شیراز است را گرفتهاند، اما عملکردشان نارضایتی و شکایات متعدد مردمی را در پی داشته است.
این عضو شورای شهر شیراز خاطرنشان کرد: دفاتر تسهیلگری از سال 90 تا 95 قرارداد داشتهاند و بر اساس قرارداد باید تمامی 1800 هکتار بافت فرسوده را نوسازی کنند اما از این مقدار تنها 9.6 هکتار نوسازی شده است.
امامی افزود: این دفاتر مبلغ زیادی از مردم دریافت می کردند اما نوسازی همچنان اتفاق نیفتاده است.
به گفته امامی، شورای شهر شیراز در سال گذشته از شهرداری خواسته مانع تمدید قرارداد و انعقاد قرارداد جدید برای این دفاتر شود و هم اکنون این دفاتر طبق قانون باید منحل شوند.
وی ادامه داد: این دفاتر در طول هفت سال گذشته 60 میلیارد تومان به شهرداری سهم می دادهاند اما با این قانون بیش از 240 میلیارد تومان عاید شهرداری میشود.