امروز: دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

تاکید عضو شورای اسلامی شهر شیراز بر همکاری مشترک با نظام مهندسی ساختمان

تاکید عضو شورای اسلامی شهر شیراز بر همکاری مشترک با نظام مهندسی ساختمان

به اعتقاد عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر شیراز گفت: برای رسیدن رسیدن به کیفیت مطلوب و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه‌های عظیم ملی و داشتن شهری زیبا و مستحکم‌تر، نیازمند تعامل سه جانبه بین شورای شهر، شهرداری و نظام مهندسی هستیم.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز ، دکتر «لیلا دودمان» در دیدار با اعضای نظام مهندسی ساختمان گفت: برای رسیدن به یک هدف مشترک لازم است تعامل بین شورای شهر، شهرداری و نظام مهندسی با توجه به ظرفیت و پتانسیل موجود بیشتر و روز افزون شود.

 

 وی ادامه داد: این تعامل می‌تواند در دو محور و یک نتیجه مشترک باشد.

دودمان افزود: محور اول تعامل آسیب شناسی در خصوص شناخت ضعف قوانین، ضعف اجرا، عدم هماهنگی‌ها و مشکلات سیستمی دو طرف است که هر چقدر این تعامل صورت پذیرد یقینا ما را به اجرای صحیح قوانین و مقررات نزدیک‌تر می‌کند.

 

وی اضافه کرد: محور دوم تعامل می‌تواند ایجاد مدیریت یکپارچه در خصوص شهرسازی، ترافیک، عمران و نقشه برداری باشد. لذا با توجه محورهای مشترک و وسیع سه حوزه شورای شهر، شهرداری و نظام مهندسی  کمترین تعامل می‌تواند توجه به دانش شهرسازی در صدور مجوزهای ساختمانی باشد.

وی خاطرنشان کرد: تعامل می تواند ما را به یک نتیجه مشترک که رسیدن به کیفیت مطلوب و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه‌های عظیم ملی و داشتن شهری زیبا و مستحکم تر است رهنمون سازد.

۱۳۹۷/۱۰/۰۱ - ۰۹:۱۲:۴۶

دیدگاه های شما