امروز: جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

رییس کمیسیون گردشگری شورای شهر شیراز: تکلیفمان با محور حافظیه در ایام نوروز را باید مشخص کنیم

رییس کمیسیون گردشگری شورای شهر شیراز: تکلیفمان با محور حافظیه در ایام نوروز را باید مشخص کنیم

در بررسی برنامه‌های نوروزی حوزه مدیریت گردشگری شهرداری شیراز، بررسی وضعیت محور حافظیه در دستور کار کمیسیون گردشگری شورای شهر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر شیراز، «سولماز دهقانی» رییس کمیسیون گردشگری شورای شهر شیراز گفت: یکی از نقاطی که باید تکلیف خودمان را برای سال‌های آینده و به جهت برنامه‌های نوروزی آماده مشخص کنیم، محور حافظیه است.

وی از مخالفت کمیسیون و مجموعه شهرداری با استقرار غرفه در این محور در ایام نوروز خبر داد و افزود: با توجه به ازدحام غرفه‌ها و نازیبایی این محور، نوروز آینده محور حافظیه تنها به عنوان محور فرهنگی در نظر گرفته می‌شود.

عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به صف‌های طولانی خرید بلیط برای مجموعه‌های میراثی گفت: امیدواریم امسال برای این نوع تهیه بلیط توسط سازمان میراث فرهنگی چاره ای اندیشیده شود.

وی با اشاره به تحویل سال جدید در نیمه شب افزود: معاونت خدمات شهری و معاونت فرهنگی شهرداری باید نسبت به برگزاری مراسم نور افشانی، نقاره نوازی، نمایش‌های سنتی و برنامه‌های ویژه سال جدید اقدام کنند.

دهقانی خواستار توجه ویژه به گروه‌های نمایشی سنتی شد و ادامه داد: باید مکانی برای اجرای برنامه در طول هفته به این گروه‌ها اختصاص یابد و همچنین زمینه برای اجرای نمایشهای خیابانی فراهم شود.

رییس کمیسیون گردشگری و زیارت خاطر نشان کرد: در راستای ایجاد همبستگی مردم شهر، باید بستر گردهمایی مردم در کنار ارگ کریم خان زند با هماهنگی سایر ارگان ها ایجاد شود.

وی بر ضرورت ساماندهی سرویس‌های بهداشتی در محورهای گردشگری تاکید کرد و افزود: با توجه به تنوع و زیبایی برنامه‌های فرهنگی سال گذشته در شیراز، اوازه‌ی شهر بی شک سبب جذب مسافر بیشتر در سال جدید خواهد شد که برای اسکان مسافران نیازمند مدیریت ویژه خواهیم بود.

دهقانی خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی و مدیریت مناسب می‌توان شیراز را به عنوان مقصد گردشگران در فصول مختلف سال معرفی کرد.

۱۳۹۷/۱۰/۰۴ - ۱۲:۰۸:۰۸

دیدگاه های شما