امروز: پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

دیدار امام جمعه شیراز با شهروندان منطقه دو شهرداری

دیدار امام جمعه شیراز با شهروندان منطقه دو شهرداری

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز با شهروندان منطقه دو شهرداری شیرازدر حسینیه حضرت صاحب الزمان(عج) کوی زهرا دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، در این دیدار که به منظور بررسی مسائل و مشکلات مردم و با حضور نماینده استانداری فارس، اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، مسئولان شهرداری منطقه دو و برخی مدیران شهری برگزار شد، آیت الله دژکام در جمع مردم، گفت: ما باید به خدمتگزاری مردم افتخار و تا جایی که میتوانیم گره از کار مردم باز کنیم

 

وی خاطرنشان کرد: کار برای رضای خدا نتیجه دارد و اگر برای خدا نباشد نه در این دنیا و نه در اخرت نتیجه‌ای ندارد.

 

امام جمعه شیراز گفت: مردمی که چهل سال پای انقلاب ایستادند و همچنان شهید می‌دهند و فشار اقتصادی را تحمل می‌کنند و حاضر نیستند، دینشان را رها کنند، شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

 

وی گفت: مسجد محوری و حضور رو در روی مسئولان با مردم میتواند بی واسطه مشکلات را حل و فصل کند .

 

 گفتنی است در ادامه این دیدار، مردم مسائل و مشکلات خود را مطرح  و رئیس کمیسیون عمران،حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز و مسئولان شهرداری منطقه دو پاسخگوی درخواست‌های آنها بودند ودیگر مدیران شهری نیز در حوزه های دیگر به درخواستهای شهروندان پاسخ دادند.

 

۱۳۹۷/۱۱/۱۳ - ۱۳:۴۹:۳۶

دیدگاه های شما