امروز: جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

گزارش رییس کمیسیون برنامه و‌بودجه شورای شهر شیراز از عملکرد یکساله این کمیسیون

گزارش رییس کمیسیون برنامه و‌بودجه شورای شهر شیراز از عملکرد یکساله این کمیسیون

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزایش ۳۱درصدی درآمد نسبت به سال گذشته، تحقق ۹۵درصدی بودجه شهرداری، حفظ بودجه پروژه های عمرانی از اعتبارات و جلوگیری از کاهش بودجه عمرانی و کنترل هزینه‌های جاری را از نتایج پیگیری های کمیسیون برنامه و بودجه برشمرد.

به گزارش روابط عمومی واموربین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، «سید عبدالرزاق موسوی» گفت: در یک سال گذشته کمیسیون برنامه و بودجه بیش از ۶۴ جلسه و ۵۵ مصوبه در یکسال گذشته داشته است.

وی افزود: در راستای انجام فعالیت کمیسیون بر اساس برنامه، تلاش داریم نگاه اعضای کمیسیون نیز نگاه برنامه‌ای باشد.

وی با اشاره به چارچوب ۸۶ گانه رویکرد شورای پنجم افزود: شورای شهر موظف است براساس این چارچوب فعالیت کند.

موسوی افزود: برنامه ۲۰ ساله شهر شیراز، شامل   ۵ فاز بر اساس برنامه زمانبندی است که تا پایان شهریور ماه مراحل پایانی ان طی می شود. برنامه پنج‌ساله در این چارچوب باید تنظیم می‌شد.

وی افزود: باتوجه به اینکه بسیاری از احکام و پروژه‌های پیش بینی شده برنامه دوم اجرا نشده بود. ازطرفی طرح برنامه پنج ساله سوم تهیه شده در شورای چهارم هم مصوب نشده بود و شورای پنجم هم نظرات خود را باید اعمال می‌کرد و دارای اشکالات ساختاری نیز بود، شورا تصمیم گرفت برنامه پنج ساله دوم را برای یک سال تمدید کند.

موسوی ادامه داد: شورای شهر، شهرداری را مکلف  کرد در برنامه پنج ساله سوم شاخص‌های ارزیابی قابل اندازه گیری را پیش بینی کند

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: با پیگیری کمیسیون برنامه و بودجه و در نظر گرفتن شاخص ارزیابی در برنامه سوم، برای نخستین بار در شیراز، امکان نظارت و ارزیابی عملکرد شهرداری برای شهروندان فراهم می‌شود.

 

وی پایان خردادماه را اخرین مهلت شهرداری برای ارائه شاخص‌های ریز برنامه پنج ساله سوم به شورا اعلام کرد.

موسوی، حذف عدد منفی در بودجه ۹۷ را در راستای واقعی شدن درامد و هزینه دانست و افزود: برای نخستین بار اصلاحیه بودجه ۹۷ قبل از لایحه بودجه ۹۸ تصویب شد

 

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزایش ۳۱درصدی درآمد نسبت به سال گذشته، تحقق ۹۵درصدی بودجه شهرداری، حفظ بودجه پروژه های عمرانی از اعتبارات و جلوگیری از کاهش بودجه عمرانی و کنترل هزینه‌های جاری را از نتایج پیگیری های کمیسیون برنامه و بودجه برشمرد.

موسوی گفت: در گذشته شهرداری به سازمانهای مختلف بدون داشتن تعهد کمک می‌کرد اما در بودجه ۹۸ تکلیف شد این مساعدت‌ها در قالب تفاهم نامه باشد و ماموریت آن سازمان به شهرداری منتقل نشود.

 

وی ادامه داد: یکی از مباحث مهم در شهرداری نیروی انسانی  است که باید در شهرداری ساماندهی نیروها، اموزش، نحوه جذب، ارتقا و نظام ارتقا مدیریتی در چارچوب عمل، قابل قبول باشد که این امر در شهرداری نیست. بر این اساس شهرداری مکلف به تهیه طرح جامع نیروی انسانی شده است.

وی تشکیل کمیته‌ی تخصیص اعتبارات، مکانیزه کردن اداره املاک، ارائه گزارش اجرای پروژه‌های لایحه بودجه ۹۷ به صورت فصلی به شورا، تهیه دستورالعمل نحوه‌ی کاهش هزینه و افزایش درامد، تشکیل ستاد درآمدزایی فضاهای تبلیغاتی شهرداری و اجرای نظام پایش شهرداری را از تکالیف بودجه ۹۸ برشمرد.

وی با اشاره به عدم ممیزی املاک شهرداری از ۱۵سال گذشته تاکنون افزود: شهرداری موظف شد نسبت به تهیه جدول زمان بندی ممیزی اقدام کند.

موسوی با بیان اینکه با اجرای مبحث بودجه ریزی عملیاتی، هزینه ها شفاف خواهد شد افزود: سازمان پسماند به عنوان نخستین سازمان برای اجرای این مهم درنظر گرفته شده است تا درامد خود را در سال جاری به میزان۵ پنج درصد افزایش دهد تا از محل آن بتواند برای سازمان هزینه کند.در جهت اعمال نظارت کمیسیون وشورای شهر دستورالعمل نحوه نظارت شورا بنا به پیشنهاد کمیسیون تهیه و به تصویب رسید.

وی با اشاره به بررسی مکرر طرح cpay در کمیسیون برنامه و بودجه گفت: پرداخت نشدن مطالبات شهرداری یکی از مشکلات این طرح است و به شهرداری ۱۰ روز فرصت داده شد که اداره حقوقی چگونگی فسخ قرارداد را بررسی و معاونت حمل و نقل نیز به شناسایی نقاطی که اجرای طرح در آن می تواند دررفع ترافیک نقش داشته باشد بپردازد و در جلسه مشترک کمیسیون بودجه و حمل و نقل نتیجه نهایی ابلاغ شود

موسوی گفت: یکی از مصوبه های کمیسیون، طرح جذب و نگهداشت کارشناسان حقوقی شهرداری است که تا کنون ۷۰درصد مصوبه اجرایی شده است.

وی با اشاره به حجم دعاوی شهرداری شیراز به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال افزود: نقش کارشناسان حقوقی در تامین حقوق شهرداری مانند قراردادها برهیچ کس پوشیده نیست.

وی از وصول نشدن یک هزارو هفتصد فقره چک از سال ۹۳تا ۹۷ در شهرداری خبر داد

موسوی افزود: اگر کمیسیون مربوطه و عضو شورا اصرار و پیگیری بر اجرای مصوبه داشته باشد، مصوبات. اجرا خواهد شد.

موسوی گفت: شفافیت زمان براست. مقاومت وجود دارد، مدیران شهرداری باید خودشان را برای این مهم آماده کنند.این راه برگشت ناپذیراست.البته تغییر تدریجی است باید مقاومت و اصرار کنیم تا شفافیت حاصل شود.

وی افزود: در ابتدا برخی موارد سامانه شفافیت رای نیاورد اما فضای بیرونی کمک کرد و طرح تهیه شد وهمه در دفاع از آن صحبت کردند.

عضو شورای اسلامی گفت: گام اول شفاف سازی برداشته شده است و سامانه طراحی شد اما برخی سازمان‌های اطلاعات را بارگذاری نمی‌کنند زیرا مدیری که عادت دارد همه چیز را در سیکل بسته انجام دهد نمی‌تواند یک شبه این کار را انجام دهد.ولی بنده اطمینان دارم، که به تدریج این اتفاق می‌افتد. لکن سرعت کار برای ما هم هست.

۱۳۹۸/۰۳/۰۱ - ۰۸:۱۱:۱۹

دیدگاه های شما