همواره انزوای هنر اصیل هرشهر و فقدان توجه مسئولان به این مهم، سدی خواهد شد در راه معرفی هنرمندان و دلیلی برای ساکن شدن انها در محلهی گمنامی؛ حال انکه هویدا ساختن ترنم انگشتان هنرپیشگان میتواند دریایی باشد با ژرفای افکارو ایدههای ناب
بهرهگیری از خلاقیت و استعداد افراد در حوزهی هنری، زمانی که با عرضهی ماحصل تلاششان همراه شود می تواند راه را برای حضور هنرمندان در بطن جامعه هموار سازد.
بیشک ایجاد فرصت شغلی، معرفی صنایع دستی هر شهر، رونق هنر و جذب گردشگر زنجیرهای است که از طریق برپایی بازارچهی هنر میتواند مدیران شهری با شعار فرهنگی را در ارائهی عملکردشان در این زمینه یاری کند.
در راستای حمایت از هنرمندان و اجرای پروژههای فرهنگی در سطح شهر، هشتاد وچهارمین جلسه کمیسیون گردشگری و زیارت شورای اسلامی شهر شیراز به بررسی پروژه بازارچه هنر پرداخت.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شورای اسلامی شهر شیراز، «سولماز دهقانی» با اشاره به معرفی ۱۰۰ رشتهی صنایع دستی از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای حضور در این مجموعه گفت: تلاش است رشتههایی که قابلیت واگذاری داشته باشند انتخاب و فعالیت خود را در این بازارچه آغاز کنند.
وی از اتمام مراحل فنی و معماری پروژه بازارهنر و امادگی برای واگذاری ان خبر داد و افزود: پس از گذراندن مراحل اداری این مجموعه به بهرهبرداری خواهد رسید.
رییس کمیسیون گردشگری و زیارت شورای اسلامی شهر شیراز همچنین بر ضرورت متناسب بودن متراژ و مکان غرفهها با نوع صنایع تاکید کرد.
وی مجموعهی مهستان را تجربهی موفقی در حیطه معرفی صنایع دستی برشمرد و ادامه داد: حضور صنعتگران در غرفههای این مجموعه نمایانگر اقدام متمایزی در جذب گردشگر است زیرا همراهشدن ساخت و عرضه محصول در یک مکان سبب اطمینان گردشگران از اصالت محصولات میشود.