امروز: پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

نامه اعضای شورای شهر شیراز به استاندار فارس؛ شیراز را یک هفته تعطیل کنید

همزمان با شدت‌یافتن شیوع بیماری در ایران و کلان‌شهر شیراز، اعضای شورای اسلامی شهر شیراز در نامه‌ای به استاندار فارس با هشدار نسبت به بی توجهی برخی شهروندان و مدیران و مسؤولان در شهر شیراز به بحران کرونا؛ خواستار تعطیلی کامل یک هفته‌ای در این کلان‌شهر شدند. 

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر شیراز، متن نامه اعضای شورای اسلامی شهر شیراز خطاب به استاندار فارس که بعد از ظهر یکشنبه ۱۱ آبانماه در یکصد و پنجاه و ششمین جلسه علنی قرائت شد، به این شرح است: 
«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر عنایت الله رحیمی
استاندار محترم و رئیس ستاد مقابله با کرونای استان فارس
با سلام و احترام
آنچنان که از آمار مبتلایان و درگذشتگان مبتلا به کووید ۱۹ پیداست، شرایط اضطراری بر کلانشهر شیراز حاکم است. ارزیابی های شورای اسلامی شهر شیراز از برخی نقاط شهر نیز، حکایت از آن دارند که برخی از شهروندان به هیچ وجه قصد رعایت حداقل های مقابله با کووید ۱۹ را ندارند و جان خود و دیگران را به معرض خطر انداخته اند. از سوی دیگر، فعالیت بسیاری از اداره های دولتی و شعب بانکی با تراکم کارمندان، ارباب‌رجوع و افزایش نرخ تعداد کارمندان مبتلا، بیش از هر چیز غلبه این ویروس منحوس بر جامعه را به تصویر کشیده است.
جای بسی تأسف است که مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی، همچنان اصرار به استفاده از شیوه های سنتی و مرسوم دارند و زیرساخت‌های دولت الکترونیک را در پستویی رها کرده اند.
در چنین شرایطی که هر روز آمار نگران کننده منتشر می شود، اعضای شورای شهر شیراز امیدوارند با تدبیر جنابعالی،شبکه بزرگ دولت الکترونیک وارد مدار خدمت رسانی مردم شده و حجم مراجعه شهروندان به اداره ها و شهرداری کاهش یابد و ساختار اداری و مدیریتی استان به ویژه اداره های مستقر در کلانشهر شیراز و شهرداری، خود را ملزم به استفاده از زیرساختهای دولت الکترونیک کنند.
از طرفی به اعتقاد اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و بر اساس تجارب چند ماه گذشته، تعطیلی موقت ناوگان حمل و نقل عمومی بدون تعطیلی شبکه اصناف و اداره ها، و بدون توجه به ورودی و خروجی شهر شیراز، نمی تواند برای مقابل با ویروس کووید ۱۹ راه‌گشا باشد.
لذا شایسته است، دستور فرمایید با تصمیمات کلان و جلب همراهی مدیران کل اداره ها و صاحبان اصناف در شهر شیراز به مدت یک هفته با تعطیلی کامل، همراه با کنترل ورودی و خروجی شهر و جلوگیری از سفرهای غیر ضروری، مانع زیان بیش از پیش در شهر شیراز شوند.»
پایان/

۱۳۹۹/۰۸/۱۱ - ۱۶:۳۷:۳۱

دیدگاه های شما