روز قدس را باید یکی از مهمترین نمادهای مجاهدت در راه خدا و مبارزه با ظلم و آن هم در ماه مبارک رمضان بدانیم؛ روزی که به ابتکار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و آزادی سرزمینهای اشغالی نامگذاری شد.
اگرچه این روز به نام حمایت از مردم مظلوم فلسطین و اعلام انزجار از رفتارها و اقدامات رژیم اشغالگر صهیونیستی نامگذاری شده است، اما نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به این نام فرصتی است تا تمامی ملتهای مسلمان و عدالتخواه، فریاد خود را برای آزادی سرزمینهای اشغالی و قدس شریف سر دهند.
امسال نیز روز جهانی قدس در شرایطی برگزار میشود که به دلیل شرایط کرونایی موجود، امکان حضور و راهپیمایی وجود ندارد.
این روز را گرامی داشته و از خداوند بزرگ میخواهیم دنیای اسلام را بیش از پیش به اهمیت آزادی قدس و سرزمینهای اشغالی واقف گردانیده و هرچه زودتر زمینه آزادی قدس و پایان آوارگی ملت مظلوم فلسطین فراهم شود.
سید عبدالرزاق موسوی
رییس شورای اسلامی شهر شیراز