امروز: جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

وضعیت ارائه اینترنت رایگان شهری در ایستگاه‌های قطار شهری بررسی می‌شود

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سازمان حمل‌و‌نقل ریلی گزارشی از پیشرفت پروژه اینترنت رایگان شهری را در ایستگاه‌های قطار شهری ارائه کرده است، افزود: ظرف دو روز آینده بازدیدی میدانی از پروژه یادشده انجام خواهیم داد.

 

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و پاسخگویی شورای اسلامی شهر شیراز، لیلا دودمان در هفتاد‌و‌ششمین جلسه کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات درباره نحوه اجرای پروژه هوشمندسازی در سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی، گفت: ضروری است سازمان مذکور گزارش کاملی از روند یادشده به کمیسیون ارائه کند. 
رئیس کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات در ادامه به ارائه گزارش درخصوص سند راهبردی سامانه اطلاعات مدیریت پروژهPMIS اشاره کرد که براساس آن مقرر شده است معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی، خلاصه جامع و كاملی از مستندات سند راهبردی سامانه اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS) به کمیسیون ارائه کند.
او با تاکید بر اهمیت ارائه گزارش تکلیف شماره ۱۸ از تکالیف بودجه ۱۴۰۰ که به پیشرفت اجرای برنامه توسعه دولت الکترونیک مربوط است، گفت: در همین راستا، طی جلسه‌ای با سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی گزارشی از اجرای برنامه توسعه دولت الکترونیک را ارائه کرده‌ است که براساس آن مقرر شد سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز گزارش مکتوب خود را در این خصوص به کمیسیون ارائه کند. 
دودمان افزود: در زمینه احراز هویت شهروندان باهدف ارائه بهینه خدمات شهری در جلسه فوق‌العاده کمیسیون از ثبت احوال دعوت به‌عمل خواهد آمد.  
عضو شورای اسلامی شهر شیراز همچنین درباره بررسی گزارش عملکرد شهرداری از بارگذاری اطلاعات در سامانه شفافیت عنوان داشت: سازمان بازرسی و فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری موظف است گزارشی مکتوب از به‌روزترین بارگذاری اطلاعات در سامانه شفافیت ارائه کند. 
وی در ادامه این جلسه به ارائه قابلیت‌های هوشمندسازی شهر توسط مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران اشاره کرد و بیان داشت: طی جلسه مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران گزارش کاملی از قابلیت ها و برنامه های مرکز مذکور را ارائه کرد و براساس آن سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و سازمان حمل‌و‌نقل ریلی شهرداری می‌بایست جلسه‌ای درخصوص استفاده از توانایی‌های این مرکز درباب پروژه‌های هوشمندسازی شهرداری برگزار کند.
پایان پیام/

۱۴۰۰/۰۳/۰۳ - ۱۱:۰۹:۰۰

دیدگاه های شما