برنامههای چهار سال آینده سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز با حضور رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز و رییس و مدیران واحدهای سازمان پسماند شهرداری شیراز بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز از این جلسه به عنوان همفکری برای تعیین مسیر و ریل گذاری فعالیت های آینده در حوزه پسماند نام برد و گفت: با همفکری کارشناسان و مدیران و نظرخواهی از شهروندان می توان در ترسیم مسیر مناسب اقدام نمود.
مسعود زارعی در ادامه اظهار داشت: باید انتظارات شهروندان و نظر کارشناسان و مردم دریافت شده و مورد بررسی قرار گیرد تا برای ارتقاء سطح رضایت و محیط زیست که همان هدف سازمان می باشد، برنامه ها و راهکارهای مناسب و عملیاتی برای اجرا بکارگیری شود.
وی افزود: تحلیل وضع موجود و نقطه مطلوب باعث روشن شدن مسیر کار خواهد شد و کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا در این راستا اقدام و نظارت خود را انجام خواهد داد.
مسعود زارعی در ادامه گفت: برنامه ریزی چهار ساله برای حرکت و رسیدن به نقطه مطلوب باید انجام شود و نقطه مطلوب همان رضایت حداکثری مردم می باشد که باید حداکثر تلاش برای رضایت شهروندان صورت پذیرد.
در ادامه این جلسه رئیس سازمان مدیریت پسماند ضمن اشاره به چارت سازمانی و کارشناسان و مدیران ، موفقیت های سازمان را حاصل تخصص نیروها، انجام کار علمی و بررسی نیازها و خواسته های شهروندان برشمرد.
خوشبخت با اشاره به اینکه شهروندان، ناظران اصلی فعالیت های سازمان می باشند، وجود سامانه های پیگیری و رصد درخواستهای شهروندان را اقدامی در جهت افزایش سطح رضایت شهروندان دانست و گفت: برای پیگیری درخواستهای مردمی زمان کمتر از 24 ساعت مورد مطلوب این سازمان می باشد.
در ادامه معاونین و مدیران واحدهای مختلف سازمان اقدامات، برنامه ها و چالشهای پیش رو را بیان نمودند.
پس از بیان نظرات توسط معاونین و مدیران، رئیس سازمان مدیریت پسماند ضمن اشاره به تولید بسیار زیاد پسماندهای عمرانی و ساختمانی، تکمیل ظرفیت سایت دفع این پسماندها و عدم تعیین تکلیف سایتهای پیشنهادی آینده را یکی از چالشهای اصلی شهرداری بیان کردند.
در پایان مسعود زارعی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز، مدیریت پسماند را ویترین شهرداری دانست و گفت: برای آن که شهری در نظر مردم خوب جلوه کند، باید ویترین شهر را زیبا ساخت و این مهم با وجود کارشناسان متخصص در سازمان انجام خواهد شد و لازمه آن تشکیل یک دبیرخانه مشترک سازمان مدیریت پسماند و کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا برای بررسی و انتخاب اولویت های شهر و شهروندان در حوزه مدیرت پسماند جهت رفع موانع و ارتقاء نقاط قوت می باشد.
انتهای پیام/