اعضای کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز از مجموعه بزرگ پارک کوهستانی دراک و میدان دوم میوه و تره بار شیراز در ده شیخ بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری به همراه اعضای کمیسیون، معاونین سازمان سرمایه گذاری و چند تن از معاونین و مدیران شهرداری شیراز از مجموعه بزرگ پارک کوهستانی دراک و میدان دوم میوه و تره بار شیراز در ده شیخ بازدید کردند.
در جریان این بازدید که با هدف گفتگو با سرمایه گذاران و مدیران پروژه صورت گرفت؛ از مجموعه های فرهنگی، گردشگری و ورزشی مجموعه پانصد و هشتاد هکتاری پارک دراک شامل مجموعه ورزشی ترامپولین، باشگاه اسب سواری، پرورش اسب، چندین رستوران و کافی شاپ و همچنین از میدان دوم میوه و تره بار شیراز، جهت تسریع در اجرای پروژه ها و رفع موانع مالی بازدید به عمل آمد.
در این بازدید رییس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به پروژههای سرمایهگذاری پارک 580 هکتاری دراک اذعان داشت: طرح جامع پارک دراک باید تعیین تکلیف شده، مشکلات زیرساختی پروژه حل گردیده و پیوست های موردنیاز از جمله فرهنگی، زیست محیطی، ترافیکی، اقتصادی و تامین انرژی آن تهیه گردد.
محمدتقی تذروی ضمن اعلام رضایت از اقدامات صورت گرفته، بر رفع موانع و تسریع در اجرایی شدن این پروژه ها تاکید و ابراز امیدواری کرد: به زودی با هدف توسعه و تکمیل زیرساخت های لازم، این پروژه ها به شهروندان محترم شیراز هدیه خواهد شد.
انتهای پیام/