امروز: یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

شورای ششم شهر شیراز به دنبال تعامل سازنده می‌باشد

اولین جلسه مشترک روسای کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری و کمیسیون معماری شهرسازی با هیات مدیره اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی برگزار گردید.
 

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز در این نشست که با هدف تعامل سازنده در جذب سرمایه‌گذاری موفق و پویا در شهر شیراز برگزار گردید، رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی و تعدادی از اعضای هیات مدیره اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهر شیراز حضور داشتند.
در این جلسه در مورد معضلات سرمایه‌گذاری در شهر شیراز، وجود نقدینگی بیش از حد در اقتصاد کشور و در نتیجه تورم افسارگسیخته بحث و تبادل نظر گردید و همچنین اعضای حاضر در جلسه عرضه بهره‌های بانکی را یکی از معضلات عدم سرمایه‌گذاری در کشور بیان نمودند. در ادامه این نشست اعضای هیات مدیره اتاق بازرگانی از دیدگاه شورای ششم شهر شیراز در حذف حاشیه نشینی در شرایط اقتصادی فعلی استقبال نمودند.
اعضای هیات مدیره اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف اتاق، مشاوره و ارائه مشورت برای رفع موانع می‌باشد، همکاری خود را در این زمینه اعلام نمودند.
در پایان این جلسه رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورا از اعضای هیات مدیره اتاق بازرگانی خواستند که برای پیشبرد اهداف و ارتباط بیشتر، یک نماینده از اتاق بازرگانی در کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری به عنوان مشاور این کمیسیون شرکت نماید و همچنین جناب آقای تذروی جهت تعامل بیشتر این دو نهاد و آشنایی هرچه بیشتر با مسائل اقتصادی و سرمایه‌گذاری خواستار حضور یک نماینده از شورای اسلامی شهر شیراز در جلسات کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی شدند.

۱۴۰۰/۰۸/۰۵ - ۰۸:۲۱:۳۶

دیدگاه های شما