به گزارش روابط عمومی شورای شهر سلیمان کرمی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با حضور در بیست سومین جلسه علنی شورا به ارایه گزارش پرداخت
کرمی با بیان اینکه رویکرد شورای ششم در بحث موضوع ساماندهی معتادان متجاهر جای تقدیر دارد گفت: برای رفع معضلات مرتبط با حضور معتادان متجاهر ،هفته قبل با حضور وزیر کشور برگزار شد که ،وزیر کشور بر بر همکاری همه دستگاههای مرتبط و تلاش جدی برای جذب به موقع اعتبارات و استفاده از امکانات همه دستگاه های ذیربط تاکید کردند .
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان فارس با اشاره به این مطلب که شورا و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان رویکردی متوازن در موضوع ساماندهی مبارزه با مواد مخدر دارد اظهار داشت: شورای قبل اعتبار ده میلیارد و ۷۰۰میلیون برای این موضوع مصوب کرد که تعداد۱۵۰۰نفر از معتادان متجاهر را با اعتبار بیش از ۵میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان جمع آوری و نگهداری کرد .
کرمی عنوان کرد:با توجه به شرایط خاص دولت و محدودیت های تخصیص اعتبار با دستور وزیر کشور نیاز به حمایت همه دستگاه در خصوص ساماندهی معتادان متجاهر هستیم .
او با اشاره به ظرفیت فعلی مرکز ماده ۱۶(محل نگهداری معتادان متجاهر )اظهار داشت : با موافقت دولت می توانیم ۲۰۰نفر دیگر را به ظرفیت فعلی مرکز اضافه کنیم که ظرفیت از ۴۰۰نفر به ۶۰۰نفر برسد و در صورت همراهی مدیریت شهری به ۱۲۰۰نفر ظرفیت ارتقا دهیم.
کرمی با بیان اینکه ۳۵درصد معتادان متجاهر بومی هستند اظهار داشت :حدود ۳۸درصد از معتادان متجاهر غیر بومی استان هستند
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر در خواست دوم خود از شوراییان را ساماندهی بافتهای آسیب پذیر اعلام کرد و گفت:هر چند مدیریت شهری در این زمینه از جمله محله سنگ سیاه اقدامات موثری را انجام دادند و به دنبال تبدیل این محله به منطقه سبز هستند اما شهر شیراز دارای ۲۴محله آسیب پذیر است .
او درباره تعیین تکلیف ضایعات فروش ها در درکنار کنار مسکونی بافت مسکونی تاکید کرد و گفت :با وجود پلمپ برخی از ضایعات فروشی شاهد فک پلمپ این کارگاه ها هستیم که نیازمند تعیین تکلیف نهایی در این خصوص هستیم
کرمی اجرای طرح صیانت از معتادان متجاهر به از گذراندن دوره پاکسازی را دیگر درخواست خود از مدیریت شهری و بخصوص شوراییان مطرح کرد و گفت: شیراز ظرفیت مطلوبی برای برخورداری از ظرفیت خیرین و استفاده از سرمایه گذاری آنها و همکاری سایر دستگاه ها برای ایجاد یک اردوی کار بعد از خروج معتادان از کمپ ترک اعتیاد ماده ۱۶ دارد .اردوگاهی که از هدر رفتن اقدامات به دلیل نبود چرخه کامل جلوگیری می کند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اشاره به آمار نگران کننده پایین آمدن سن مصرف مواد. مخدر در سطح استان فارس خبر داد و گفت: می توانیم از ظرفیت معاونت فرهنگی شهرداری برای آگاهی بخشی خانواده ها استفاده کنیم .