امروز: یکشنبه ۲ مهر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

عضو ناظر شورای شهر شیراز در شهرداری منطقه دو بر تشکیل آزمایشی کارگروه مدیریت واحد شهری در سطح منطقه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز ،درجلسه هم اندیشی که باحضوردکترنصیری عضوشورای اسلامی شهرشیراز،مدیران ونمایندگان ادارات اجرایی شهر،دکترشهریاری شهردارمنطقه دو،واعضاء یاوران شورای اسلامی محلات منطقه دوتشکیل شد دکترمهدی نصیری با اشاره به مطلب فوق الذکرو ازانجاکه دوشنبه هر هفته در یکی از محلات واقع در سطح شهرداری منطقه جلساتی در یکی از مساجد با حضور مردم  برگزار می گردد، اظهار کرد: مردم در این جلسات مشکلات محله ای خود را مطرح و آن مشکلات توسط شهردار منطقه پیگیری می گردد اما تمام مشکلات در حیطه کاری شهرداری نیست و باید دستگاه های دیگر در حل مشکلات شهرداری را یاری نمایند.
وی با اشاره به اینکه محرومیت زدایی مورد توجه اعضای شورای ششم قرار گرفته و اولین جلسه میز خدمت با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی در منطقه محروم مهدی آباد برگزار گردید، گفت: در واقع این جلسات به نوعی تشکیل مدیریت واحد شهری در جهت رفع مشکلات مردم است و تجربه خوبی به شمار می آید.
ناظر شورا در شهرداری منطقه دو شیراز با بیان اینکه یکی از مشکلات در شهرها بویژه کلانشهر ها عدم مدیریت واحد شهری است، افزود: قانون مدیریت واحد شهری طی سالهای گذشته در صحن مجلس شورای اسلامی بلاتکلیف مانده و به تصویب نمایندگان مجلس نرسیده است و این در حالی است که عدم مدیریت واحد شهری باعث افزایش هزینه ها در شهرها شده است.
نصیری با بیان اینکه تشکیل مدیریت واحد شهری باعث کاهش هزینه ها و تسریع امور شهر می شود، گفت: این جلسه که با حضور مسوولین دستگاههای اجرایی و شهردار منطقه دو تشکیل گردید به منظور، تشکیل آزمایشی مدیریت واحد شهری در سطح منطقه است تا هم هزینه ها کاهش یابد و هم اینکه شاهد تسریع امور شهروندان باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه تشکیل جلسات مشترک باعث رفع سریع مشکلات مردم منطقه می گردد، افزود: معتقدم که تمام مشکلات منطقه توسط شهرداری منطقه رفع نمی گردد بنابراین برای رفع این مشکلات نیاز به هماهنگی بین بخشی و حضور مشترک مسوولین مرتبط در این جلسات خواهد بود.

۱۴۰۰/۰۹/۲۲ - ۰۸:۲۰:۵۶

دیدگاه های شما