مریم حسینی در جلسه کمیسیون محرومیتزدایی شورای شهر شیراز که با حضور آیتالله دژکام امام جمعه شیراز برگزار شد، با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده این کمیسیون گفت: این کمیسیون از ابتکارات دوره ششم شورا است که برای تحقق اهداف این دوره ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه اکثر جلسات کمیسیون با حضور دستگاههای حمایتی و متولیان امر محرومیتزدایی تشکیل میشود، افزود:
بخش عمده از اهداف این شورا محرومیتزدایی است و این کمیسیون نیز به رفع محرومیت، کاهش سکونتگاههای غیررسمی، مهارتآموزی بانوان بدسرپرست و بیسرپرست با همکاری گروههای جهادی میپردازد.
رئیس کمیسیون محرومیتزدایی شورای شهر شیراز با بیان اینکه نقشه مهندسی فرهنگی فارس به ویژه بحث عدالت اجتماعی و حمایت از گروههای جهادی به عنوان یک سند بالادستی مورد نظر است، افزود: در این راستا بازدیدهای خصوصی از مناطق و ارتباط حضوری با مردم را سرلوحه کار قرار دادیم.
حسینی با بیان اینکه الحاقات روستاها نیز به صورت ویژهای مورد توجه کمیسیون بوده است، بیان کرد: به صورت نمونه روستای گردخون بررسی شده چون بیشترین آسیب را این منطقه داشته و گزارش به استانداری، نمایندگان و دفتر امام جمعه نیز داده شده است.
وی با بیان اینکه محرومیت فکری برخی از مدیران سبب محرومیت اجتماعی و فرهنگی مردم شده است، عنوان کرد:
تفکر محرومیتزای مدیران را باید به تفکر محرومیتزدا تبدیل کرد چراکه در رفع محرومیت مقام معظم رهبری فرد یا دستگاه خاصی را متولی نمیکند بلکه آن را وظیفهای همگانی میدانند.
حسینی با بیان اینکه اگر مسئولان امهال یا کوتاهی دارند باید تعیین تکلیف شود و اگر مشکل قانونی است باید از طریق نمایندگان اصلاح شود، گفت:
محرومیتها و آسیبهای ناشی از این محرومیتها به شیراز سرایت خواهد کرد که نمونه آن نیز در آبان ۹۸ رخ داد و بیشترین اغتشاش از این مناطق به وقوع پیوست.
عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه ۳ قشر جمعیت در روستاهای اطراف شیراز ساکن هستند، افزود: دسته نخست مهاجران هستند، دسته دیگد اتباع خارجی و دیگری شیرازیان که به دلیل مشکلات اقتصادی به حاشیه پناه بردند که این گروهها با تضادهای فرهنگی و رفتاری و بعضا اقتصادی با هم درگیر هستند.
حسینی درباره الحاق ۶ روستا به شیراز و تاکیداتی که از گذشته در این باره وجود داشته است، افزود: براساس طرح پژوهشی تلاش بر این است که تا بتوانیم به طور جدی الحاقی صورت نگیرد چراکه
پیوستهای اجتماعی، زیست محیطی و فرهنگی و غیره برای الحاق لازم است.
رئیس کمیسیون محرومیتزدایی شورای شهر با بیان اینکه جلسات متفاوتی برگزار و کارگروهی در شهرداری برای احصای وظایف دستگاههای مرتبط تشکیل شده و میشود، افزود: همچنین سند محرومیتزدایی برای شهر شیراز باید تشکیل شود.
حسینی با بیان اینکه زیرساختهای رفع محرومیتها مثل کارگاههای مهارتافزایی در دستور کار قرار گرفته است، افزود:
پایش لحظهای تغییر کاربریها و ساخت و سازهای غیرمجاز و تلاش برای تدوین
سند بهداشت روان برای رسیدن به خانواده متعالی از دیگر اقداماتی است که باید انجام شود.
وی با بیان اینکه این کمیسیون نوپا و تجمیعی از وظایف دیگر کمیسیونها است، ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه بتواند در رفع محرومیتها و سیاستگذاری سال آتی به خوبی عمل کند.
انتهای پیام