امروز: یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲
شورای اسلامی شهر شیراز

شورای اسلامی شهر شیراز

ارتقا جایگاه ساختاری مدیریت بحران با رویکرد ایجاد مدیریت واحد و استفاده از ظرفیتهای شهری در راستای خدمات رسانی بهتر به شهروندان

هفتادمین جلسه کمسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز روز چهارشنبه 30 شهریور در اداره بحران شهرداری برگزار گردید.

این جلسه با حضور مهندس زارعی رییس کمسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر ،دکتر غلامی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری جناب هاجری و سرکار خانم خواست خدایی اعضای کمسیون مذکور،سرکار خانم حسینی عضو شورای اسلامی شهر، مهندس اکبری شهردار منطقه 7،ستایشگر رئیس اداره کل تحول و نوسازی نیروی انسانی و مهندس شمسایی رئیس اداره بحران شهرداری شیراز برگزار گردید.

در ابتدا مهندس مسعود زارعی از اقدامات انجام شده در حوزه اداره بحران شهرداری شیراز توسط رئیس اداره بحران و با حمایت معاونت زیست و خدمات شهری شهرداری در احیاء ساختمان جدید اداره بحران ،جذب نیروهای متخصص،اقدامات مطالعاتی انجام شده و راه اندازی کمپ های جنت و زیبا شهر در مدت زمان محدود ،جذب بودجه و... تشکر و قدردانی نمود و از آن اقدامات به عنوان اقدامات انقلابی و استفاده از ظرفیت مدیران جوان و جهادی نام برد.

مهندس زارعی در ادامه به اهمیت موضوع مدیریت بحران و ارتقاء جایگاه این حوزه در راستای خدمات رسانی به شهروندان درزمان بحران و تامین تجهیزات و تمهیدات لازم و تقویت این حوزه اشاره نمود.

همچنین جناب آقای هاجری و سر کار خانم خواست خدایی اعضاء کمیسیون مذکور تاکید بر ارتقا جایگاه مدیریت بحران با رویکرد ایجاد مدیریت واحد شهری با استفاده از ظرفیتهای شهری در جهت ایجاد تعامل و بهره وری بیشتر از امکانات و ظرفیت شهر در راستای خدمات رسانی بهتر به شهروندان داشتند.

در ادامه غلامی معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری افزود: تشکیلات و ساختار اداری فعلی اداره مطالعات بحران برای کلان شهر شیراز کافی نیست و نیاز است ساختاری متناسب با نیاز و بحران های شهری در نظر گرفته شود.

در ادامه رئیس اداره مطالعات بحران شهرداری شیراز به ارائه گزارش اقدامات انجام شده نیمه اول سال جاری پرداخت که از مهم ترین آنها میتوان به :ساخت انبار امدادی ، بهسازی و نوسازی کمپ های جنت و زیبا شهر ،راه اندازی دو دستگاه اتوبوس مدیریت بحران ، نصب دوربین های سنجش میزان حجم بارندگی در مسیر عبور سیلابها ، اقدامات مطالعاتی و پژوهشی ، بازسازی و بهره برداری از ساختمان جدید اداره بحران شهرداری،خرید پمپ ها و دستگاه تشعشعات رادیواکتیوی و ... نام برد و گفت : ارتقاء جایگاه این حوزه و تقویت آن در راستای خدمات رسانی به شهروندان از اهداف مهم این حوزه میباشد که با حمایت مسئولین مربوطه تا رسیدن به حصول نتیجه آن را دنبال خواهیم نمود.

آنچه که در این جلسه حائز اهمیت بود، حمایت همه‌جانبه اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری در تقویت ، ارتقاء و حمایت از تشکیلات ساختاری پیشنهادی مدیریت بحران بود.

۱۴۰۱/۰۶/۳۰ - ۰۸:۰۹:۰۴

دیدگاه های شما