به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، سیده مریم حسینی، روز یکشنبه (20 آذر) در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: رفع محرومیت به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از مهمترین وظایف مدیران و خدمتگزاران نظام است.
رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: امام خمینی (ره) هم تاکید داشتند که آن جایی که حرکت و روح جهادی وجود دارد، انسان در ایمان و آرمان و خدمت به دیگران حل می شود و خود را فراموش می کند و این روحیه باید در جامعه تقویت شود.
وی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کنونی اظهار کرد: پیش بینی می شد که بسیاری از پروژه های عمرانی و خدمت رسانی به شهروندان و شهر متوقف شود یا به کندی انجام گیرد اما به لطف خداوند منان و درایت و تدبیر و اقدامات جهادی شهردار شیراز و همراهی اعضای شورای اسلامی شهر و برخی مدیران اجرایی دستگاه های مستقر در شیراز و همراهی سپاه «احمد ابن موسی (ع)» مدتی قبل شاهد کلنگ زنی و شروع به کار پروژه های متعدد شهری در مناطق کمتر برخوردار شیراز بودیم.
حسینی افزود: این پروژه ها در حوزه های عمرانی، فرهنگی، تفریحی و خدماتی در سطح شهر هستند و توسعه فرهنگی و آبادانی این شهر فرهنگی را در پی خواهد داشت و به بهره برداری رسیدن این طرح ها و پروژه های شهری عدالت محور و جهادی مایه خرسندی است.
وی تصریح کرد: رفع فقر و محرومیت در جامعه و حمایت و کمک به طبقات مستضعف و محروم را باید در اولویت امور شهری قرار داد و توجه به محرومیت زدایی نشانه ولایتمداری است.
حسینی تاکید کرد: روز دهم و دوازدهم آذرماه 1401 روز شروع عملیات برنامه های رفع محرومیت بود و از این پس تمامی فعالیت های شهرداری شیراز با پیوست رفع محرومیت خواهد بود.
وی درادامه به عنوان مسئول کمیته رفع محرومیت در شورای ششم شهر به سهم خود از معاونین و مدیران شهرداری و شهرداران مناطق یازدگانه شیراز به جهت شتاب بخشی به توسعه همه جانبه این شهر و محرومیت زدایی از محلات و مناطق مختلف شیراز تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدوارم با بهره مندی از خرد جمعی و مشورت گرفتن از دلسوزان شهر اقدامات بزرگ و ماندگاری در توسعه عدالت شهری در شیراز انجام شود.
حسینی در پایان همچنین از اصحاب رسانه و روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی که در این مدت به خوبی در کنار هم قرار گرفتند و با اطلاع رسانی خوب خود در امیدواری جامعه و اعتماد مردم به اقدامات مثبت و رو به رشد مدیریت شهری گام ارزنده ای برداشته اند، تقدیر و تشکر کرد.