به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، مهدی طاهری، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، سالروز پیروزی مقاومت مردم غزه را گرامی داشت:
در متن این پیام آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم»
تقدیر خداوند این است که فلسطین آزاد خواهد شد. امام خامنه ای (مد ظله العالی)
بیست و نهم دی ماه، مصادف است با سالروز پیروزی مقاومت مردم غزه بر رژیم غاصب صهیونیستی در جریان جنگ ۲۲ روزه در سال ۱۳۸۷؛ رهبر انقلاب، جهاد مردم غزه را عامل رسوایی «آمریکا و رژیم صهیونیستی و حامیان آنان و سازمان ملل و منافقان امت اسلامی» دانسته و این روز به خاطر حماسه آفرینی مردم مظلوم غزه در دفاع از سرزمینشان، در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران به نام روز ملی غزه نامگذاری شده است. هدف از این کار نیز، پاسداشت مقاومت دلیرانه و در عین حال مظلومانه مردم فلسطین است.
جهان در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه متحیر مانده و مقاومت این مردم در قبال محاصره كامل و ناجوانمردانه فعلی از آنها یك اسطوره مبارزه ساخته است. مردم مظلوم غزه امروز، در تیررس دشمنترین دشمن جهان اسلام، یعنی اسرائیل قرار دارند و نباید آنها را تنها گذاشت. طبق گفته امام خمینی(ره)، مساله فلسطین، مساله جهان اسلام است و این وظیفه شرعی هر مسلمانی است که هر زمان ندای مظلومی را شنید، کمک نماید.
اینجانب ضمن گراميداشت یاد و خاطره شهداي غزه و 29 دي ماه،( نماد آزاديخواهي ملت شريف فلسطين) ،اعلام مي نمایم همچون گذشته در كنار ملت عزيز فلسطين خواهیم بود تا آرمانهاي اين ملت به ياري خداوند تحقق پیدا کند. ملت مجاهد فلسطین و مردم و دولت مردمی غزه نیز بدانند که دشمن خبیث آنان اکنون از همیشه ضعیفتر و آسیبپذیرتر است.
برادران و خواهران فلسطینی! به خداوند حکیم و قدیر اعتماد کنید، قدرت خود را باور کنید و بر آن بیفزائید و به پیروزی نهائی یقین داشته باشید و بدانید که: وَلَیَنصُرَنَّ اللَّـهُ مَنْ یَنصُرُهُ إِنَّ اللَّـهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ
بدون تردید استفاده از ظرفیتهای رسانهای در رساندن پیام مظلومیت مردم مسلمان غزه به گوش جهانیان و برانگیختن موج حمایت جهانی از آنان موثر خواهد بود.